Szeretkezés előtt hogy tudom megállapítani barátnőmről hogy valóban szűz? F/15
Figyelt kérdés
Vannak valami jele,miben befolyásolja az átlag viselkedését,nagyon perverz típus ő is én is, valójában nem kicsit félek mert jó magam is szűz vagyok.2014. febr. 8. 23:29
1/15 anonim válasza:
Maradjatok is még azok 1-2 évig minimum :)
2/15 anonim válasza:
Bedugod...ha jó szűk, akkor szűz, ha nem, akkor átment rajta a fél város.
4/15 anonim válasza:
Jézusom ilyen eszedbe ne jusson! Azt szokták mondani, hogy az első alkalomkor vérzik a lány. Hát nálam nem volt így, és párom megkérdőjelezte, hogy valóban szűz voltam e... nagyon rosszul esett. Szóval ezt verd ki a fejedből nagyon gyorsan.
6/15 mittagessendame válasza:
én nem véreztem az első alkalomnál, szóval ez egyénfüggő. de az a legegyszerűbb, ha megkérdezed tőle. :)
7/15 anonim válasza:
Én sem véreztem első alkalommal. A szüzességet meg kérdezd meg tőle. Én is elég perverz voltam (vagyok), de 24 évesen vesztettem el a szüzességem.
8/15 anonim válasza:
Sehonnan nem tudod meg. Ma már a legtöbb lánynak az aktív életmód miatt nincs meg a szűzhártyája az első alkalomkor. A szűk-tág baromságot felejtsd el, aki ezt terjeszti, annak még nem volt dolga nővel, mert hogy ki mennyire szűk v. tág, annak az égvilágon semmi köze ahhoz, hogy hány partnere volt már.
A legjobb módszer az őszinte beszélgetés...
9/15 anonim válasza:
Szerintem a megkérdezésnek nincs sok értelme mivel azt mond amit akar. A szűzhártyáját viszont megpróbálhatod kitapogatni ha meg van szűz ha nincs akkor vagy igen vagy nem. De az ember viselkedése, véleménye a szexről, szokásai stb néha árulkodó jel lehet arra hogy valaki szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!