Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Valóban magabiztosabb lesz az...

Valóban magabiztosabb lesz az a nő aki már nem szűz?

Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 09:14
 1/10 anonim ***** válasza:
annyira hogy sarni fog a fejedre
2013. dec. 15. 09:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Nincs összefüggés.
2013. dec. 15. 09:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. A magabiztosság nem ezzel függ össze.
2013. dec. 15. 09:29
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért mondják,hogy nem.

Sokan,mikor elvesztették a szűzességüket hirtelen nagylánynak érezték magukat és úgy érezték lepipáltak másokat,mi meg irigyeltük őket.

De hosszabb távon nincs köze a magabiztossághoz,ez csak rövid távú nagylányoskodás volt annak idején.35/N

2013. dec. 15. 09:37
 5/10 anonim ***** válasza:
#4 Ez maximum azokra jellemző, akik amúgy is fent hordják az orrukat, találtak egy újabb okot, amivel nagylánykodhatnak. Normális emberek akik nem gondolják, hogy aki nem szűz már az többet ér, nem hiszem, hogy így viselkednének. A magabiztosságnak szerintem sincs sok köze ehhez.
2013. dec. 15. 09:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyetertek az elozo valaszoloval: amirol a 4. kommentben szo van, azt nem magabiztossagnak neveznem, inkabb onteltsegnek, az a fajta viselkedes inkabb egobol jon, mig az igazi magabiztossagnak ahhoz nincs koze.
2013. dec. 15. 10:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem inkább az önbizalmam növelné. Olyan szempontból, hogy végre megértem 19 éves lányként a szexre, és olyan szempontból is, hogy végre hozzámért valaki, mint férfi a nőhöz, és hajlandó volt velem lefeküdni - szerelemből.

Sajnos ez még nem következett be...

2013. dec. 15. 10:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát igen utolsó,én vagyok a 4.ik válaszoló,de a férfiak

hál'istennek már megint jobban tudják,hogy egy nő,hogy éli

meg a szűzessége elvesztését.

2013. dec. 15. 10:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Tehát igen, önbizalom = magabiztosság.

Nem feltétlenül jelentheti ez azt, hogy valaki fennhordja az orrát... nem vagyok az a fajta, mégis magabiztosabbnak érezném magam, ha végre szexelni, úgymond megéltem egy fordulópontot az életemben, ami örökké az emlékeimben marad. Mondjuk ez kortól is függ, mert nem mindegy, ha egy 13-14 éves kislány lesz ettől magabiztosabb, vagy egy 19-20 éves, vagy az felett. Mert az idősebb korosztály mindenképp.

2013. dec. 15. 10:20
 10/10 anonim ***** válasza:

En csak annyit mondok - es ehhez tartom is magam -, hogy az egeszseges magabiztossag nem egyenlo az onhittseggel, onelegultseggel, a felnottesdi megjatszasaval.

Amirol a 79%-os valaszolo ir, teljesen mas es az teljesen rendben is van, ilyen az egeszseges gondolkozas. Mindenkinek szuksege van a kulso visszajelzesre, az elismeresre, egy masik ember szeretetere es szexualis erdeklodesere, ez jot tesz az onbizalomnak.

Csak szamomra a magabiztossag mindig valamilyen csondes meltosagot jelent, semmikepp sem harsanysagot, megjatszast, onelegultseget, mint amirol egy korabbi valaszban volt szo.

2013. dec. 15. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!