Valóban magabiztosabb lesz az a nő aki már nem szűz?
Nem tudom miért mondják,hogy nem.
Sokan,mikor elvesztették a szűzességüket hirtelen nagylánynak érezték magukat és úgy érezték lepipáltak másokat,mi meg irigyeltük őket.
De hosszabb távon nincs köze a magabiztossághoz,ez csak rövid távú nagylányoskodás volt annak idején.35/N
Nekem inkább az önbizalmam növelné. Olyan szempontból, hogy végre megértem 19 éves lányként a szexre, és olyan szempontból is, hogy végre hozzámért valaki, mint férfi a nőhöz, és hajlandó volt velem lefeküdni - szerelemből.
Sajnos ez még nem következett be...
Hát igen utolsó,én vagyok a 4.ik válaszoló,de a férfiak
hál'istennek már megint jobban tudják,hogy egy nő,hogy éli
meg a szűzessége elvesztését.
Tehát igen, önbizalom = magabiztosság.
Nem feltétlenül jelentheti ez azt, hogy valaki fennhordja az orrát... nem vagyok az a fajta, mégis magabiztosabbnak érezném magam, ha végre szexelni, úgymond megéltem egy fordulópontot az életemben, ami örökké az emlékeimben marad. Mondjuk ez kortól is függ, mert nem mindegy, ha egy 13-14 éves kislány lesz ettől magabiztosabb, vagy egy 19-20 éves, vagy az felett. Mert az idősebb korosztály mindenképp.
En csak annyit mondok - es ehhez tartom is magam -, hogy az egeszseges magabiztossag nem egyenlo az onhittseggel, onelegultseggel, a felnottesdi megjatszasaval.
Amirol a 79%-os valaszolo ir, teljesen mas es az teljesen rendben is van, ilyen az egeszseges gondolkozas. Mindenkinek szuksege van a kulso visszajelzesre, az elismeresre, egy masik ember szeretetere es szexualis erdeklodesere, ez jot tesz az onbizalomnak.
Csak szamomra a magabiztossag mindig valamilyen csondes meltosagot jelent, semmikepp sem harsanysagot, megjatszast, onelegultseget, mint amirol egy korabbi valaszban volt szo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!