Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az a fiú akit zavar egy kicsit ha egy lány még szűz 20 évesen?
Figyelt kérdés
Vagyis jobban örülne ha előtte lett volna valakivel, komoly kapcsolata, nem kellene várnia annyit vagy többet hogy lefeküdjenek, kicsit késői neki a 20 éves kor. tegyük fel a a lány helyes is.2013. dec. 13. 04:34
1/22 anonim válasza:
úgy 180 centi magas, átlagos testalkatú, barna hajú, barna szemű, fehér férfi, egy tetoválással a bal karján
2/22 A kérdező kommentje:
inkább arra kérdeznék hogy komoly kapcsolatot akar vagy inkább kalandot?
2013. dec. 13. 04:38
3/22 anonim válasza:
előző párom ilyen volt. Nem feltétlen amiatt zavarta mert kalandot akart csak azért mert jól megvárakoztattam. Másfél évet várt rám :D
4/22 A kérdező kommentje:
na jó én olyan 3 hónapra gondolnék hogy esetleg várnia kellene a fiúnak.
2013. dec. 13. 04:43
6/22 A kérdező kommentje:
hát van olyan aki nem várna
2013. dec. 13. 04:45
7/22 anonim válasza:
hát azzal akkor ne is foglalkoz mert az csak lepedőt akar gyűrni veled :)
8/22 A kérdező kommentje:
hát én is arra gondoltam :)
2013. dec. 13. 04:59
9/22 anonim válasza:
na akkor jó ne dőljél be az olcsó trükköknek ;) :D
10/22 anonim válasza:
Az igazat megvallva az ilyen mindig lelki gondokat rejt. Pl miért nem tudott addig megbizni másban annyira hogy oda adja magàt?
Szòval én az ilyen csajokat kerülöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!