Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az a fiú akit zavar egy kicsit ha egy lány még szűz 20 évesen?
Figyelt kérdés
Vagyis jobban örülne ha előtte lett volna valakivel, komoly kapcsolata, nem kellene várnia annyit vagy többet hogy lefeküdjenek, kicsit késői neki a 20 éves kor. tegyük fel a a lány helyes is.2013. dec. 13. 04:34
11/22 A kérdező kommentje:
mondjuk nem volt lehetősége ismerkedni, nem járt olyan helyekre
2013. dec. 13. 05:07
12/22 anonim válasza:
Az ilyen fiú gyáva, nem meri vállalni a dolgot. Amit a 10. írt, az csak kifogás.
13/22 anonim válasza:
Nevetséges,hogy aki nem szűz lányt keres az talál,én meg egyet se találok.
14/22 anonim válasza:
ha komoly kapcsolatra megy, mindegy neki, sőt, szerintem jobban örülne, ha ő lenne neked az első... nem akarja, hogy nagy felelőssége legyen felőled, vagy csak még nem... énis így voltam a barátnőmmel, most örülök hogy nem feküdt le senkivel előttem, még azok is zavarnak, hogy azért eljutott valahova az exeivel(ujjazásig :( )
15/22 QueenRavenna válasza:
Ahelyett, hogy örülne... az ilyen egy töketlen barom.
16/22 anonim válasza:
3 hónapot simán várnék rá, talán fél évet is.
17/22 anonim válasza:
én is szűz vagyok de a pettingre 1 hónapot várnék vagy 1,5-et max :D
F
18/22 A kérdező kommentje:
jó csak valaki azt mondja hogy minden fiút zavar ha várnia kell, vagy hazudik. de ezek szerint csak nem mert itt névtelenül válaszolnak őszintén hogy várnának.
2013. dec. 13. 12:03
19/22 anonim válasza:
Kérdésre válaszolva: egy idióta
"Vár egy csajra"
Most szereti vagy sem? Mert ha szereti akkor nem a szex miatt van vele, és akkor nincs olyan hogy vár rá, mert minden vele töltött perc áldás, tök 8 hogy épp filmet néznek vagy sétálnak.
20/22 A kérdező kommentje:
de ha neki a sex fontos nagyon neki? persze érthető egy párkapcsolatban, de most azért nem csak az a fontos inkább az érzelmek.
2013. dec. 13. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!