Férfiaknál hogyan lehet megállapítani, hogy az illető még szűz?
Figyelt kérdés
mint a nőknél a szűzhártya, úgy a férfiaknál mi van? és a maszturbálás számít szüzesség elvesztésének?2012. szept. 17. 23:03
2/8 anonim válasza:
A férfiak nem születnek szüzen:)
3/8 anonim válasza:
Ha puculóban járt a mütyürkéje, az számít az elvesztésnek. Megállapítani nehéz, jól lehet titkolni, ha ügyes az illető.
4/8 anonim válasza:
Nem, ha kivered, attól még szűz maradsz. Fizikai változás nincs a férfi testén az első után, szóval ránézésre nem lehet megmondani, de ha arra kerül a sor, akkor úgyis kiderül...
5/8 anonim válasza:
Ja, hogy a puculó az... na mindegy, én még szűz vagyok. :Đ
6/8 anonim válasza:
De ne felejtsük el, hogy "hátulról" is elvesztheti egy férfi a szüzességét, bár hártya itt sincs. :D
Szóval szerintem leginkább hazugságvizsgálattal vagy cáfolhatatlan videfelvétellel állapítható meg, hogy egy férfi szűz-e.
7/8 anonim válasza:
Szerintem nehéz megmondani. Én például elég jól lepleztem, mert szégyelltem a dolgot. Nagyon későn veszítettem csak el, de a lányon kívül a világon senkinek nem sejtette, hogy még 27 évesen az vagyok. Neki én mondtam el.
8/8 anonim válasza:
Tudod, olyan nincs, hogy szüz F. Ez egy agyament szojáték gyengeelméjüeknek. Olyan van, hogy bénafa-z, meg puhap-cs. A nök lehetnek szüzek,( és az tiszteletre mélto is) de a F-k csak balfas-ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!