Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mik lehetnek az okai ha egy...

Mik lehetnek az okai ha egy férfi 25+ még szűz?

Figyelt kérdés

2014. nov. 29. 00:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Aki tetszett nekem annak nem kellettem és pattintott. Akinek tetszettem, arról soha nem tudtam, még utólag sem. Krvákra nem pazarlok pénzt. 3 éve meg már sz@rok bele az egészbe. Nem is próbálkozom, mert minek? Több évig voltam társkeresőn, aktívan forumoztam, cseteltem, írtam az egyedi leveleket és nem jött össze semmi.. akkor most miért jönne?

Való életben, meg a munka és otthon között ingázom, ami 3 km-re van egymástól. Reggel megyek, este jövök. Hétvégéket otthon töltöm!

Így! Talán ezért nem kellene sem elítélni sem megkövezni.

25F szűz

2014. nov. 29. 10:17
 22/23 anonim ***** válasza:
88%

aki leszavazott az elmehet a bús 3,14csába!

2014. nov. 29. 15:12
 23/23 anonim ***** válasza:
Többen is jól összefoglalták a lehetséges okokat. Nálam a félénk, visszahúzódó természetem a fő oka ennek; és még szerencsém sem volt, mert én is igen hosszú ideig próbálkoztam társkereső oldalakon, sikertelenül. Kiábrándító az, ahogyan ezeken az oldalakon viselkednek a lányok, nők. Általában még válaszra sem méltatnak. Az idő meg szalad, rohannak az évek.
2014. dec. 2. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!