Néhány megalázó élmény nők részéről elég lehet ahhoz egy érzékenyebb férfinál, hogy ne merjen többé kezdeményezni, márpedig ha egy férfi nem kezdeményez, vagy ha a rossz élményei miatt rosszul kezdeményez, akkor szex se lesz.
Nőként ezt elég nehéz lehet elképzelni, mert egy nőnek általában semmit sem kell tennie ahhoz, hogy szexeljenek vele, csak hagynia kell magát valakinek.
Középiskolás korában csak fiú osztálytársai voltak, esetleg volt pár százaléknyi nő, mind foglaltak voltak.
Járt máshova, pl. karatézni, kb. félévente jelent meg valami új arc.
Soha senki nem hivta soha bulizni, pedig semmire nem mondott nemet.
Akárhová ment, akármilyen társaságba került, mindig "tartózkodó" lányokba futott, esetleg olyan házibulikba, ahová csak "rib.anc"-ok estek be.
Főiskolán 95% fiú. Az ott rendezett bulikra senki nem járt el, csak ő.
Persze vannak tapasztalatok nőkkel:
megpróbálta felkeresni érettségi után az általános iskolai szerelmét - aki üres levelet dobott vissza.
A második szerelme kb. 4 hónapig váratta egy randival, a randin egyfolytában arról kérkedett, hogy ő mmilyen jól elvan egyedül - aztán nincs több találkozó, mert arra számitott, hogy első randin megmondja a fiú a szándékait
harmadik szerelme: "most nem akarok senkit, most jó egyedül" - amig nem jött valaki más szemszinnel.
Társkeresők: 90% soha semmit nem reagál, hiába az őszinte közeledés és normálisan megfogalmazott levél.
igy.
névtelen, szóval leírom én nagyjából, h mik voltak talán nálam:
én vhogy 20 körül mentem olyan lányhoz, aki már tudja csínját-bínját a dolgoknak. Milyen szépen kikerülted a k, meg p betűs szót, profi vagy! :D Ő egy nagy tehertől szabadított meg, bár csak utólag gondolom ezt, azóta talán megnőtt az önbizalmam, bár előtte se voltam önbizalom-hiányos, de ilyen téren biztos az lettem volna.
sok oka volt, de nehéz leírni/összeszedni azokat, sztem egy nap rámenne, h mik lehetnek az okai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!