Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért "gáz" az, ha egy fiú/fér...

Miért "gáz" az, ha egy fiú/férfi 20 fölött szűz?

Figyelt kérdés

Ugyanis bármilyen ok lehet mögötte.

Meg amúgy is mit jelent az, hogy "gáz"?

Mintha az oviban lennénk. -.- (szerintem szörnyen éretlen és buta gondolkodásmódra vall)

2014. nov. 23. 12:54
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
9%
Most komolyan, láttál már nem nyomorék srácot 20 fölött szűzen?
2014. nov. 23. 12:57
 2/27 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam nyomoréknak.
2014. nov. 23. 12:58
 3/27 anonim ***** válasza:
14%
Aki 20 felett szűz az pancser!
2014. nov. 23. 13:02
 4/27 A kérdező kommentje:
Köszi a felvilágosítást!
2014. nov. 23. 13:05
 5/27 anonim ***** válasza:
86%

19 éves lány vagyok, magamat nyominak tartom, de mások szerint elfogadható a külsőm (vagy csak kedvesek, én már nem tudom eldönteni), viszont önbizalomhiányos vagyok, visszahúzódó stb, úgyhogy emiatt nincs barátom, és nem is lesz az elkövetkező években, ahogy látom a jövőképem. Gáznak emiatt nem tartom magam, és másokat sem látok annak, sőt szerintem pozitívum, ha valaki 20 fölött még szűz. Erre mások azt mondanák, hogy azért, mert nyomi nyomit vonz, de nem különösebben izgat a sok "kúrógép" véleménye : )

Lényeg ami lényeg, szerintem veled is ott van a baj, hogy nem hiszel magadban, és emiatt nem tudod magad elfogadtatni a nőkkel. Lépj túl ezen, és adj magadnak egy esélyt, úgyis egyszer élünk. :)

2014. nov. 23. 13:05
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nem tudják mi az oka,csak beszólnak hogy ez hülye,ez b#zi,ez nyomorék,mert még nem tudott megdugni senkit.Arra álmaikban sem gondolnak,hogy nem a szerencsétlenségemből adódóan nem dugtam senkivel,hanem mert nekem nem jó akárki,mint nekik.Elvileg jó pasi vagyok,senki nem nézi ki belőlem hogy nem fektettem meg még senkit,de azt sem hogy nincs barátnőm.

Dumálni nem nehéz, szinte akárkit felizgatnék, és "felszednék" ha arra van szükség,tudok vicces is lenni,bár inkább komoly vagyok.Szóval nem páváskodok,mert minek?! Nem másoknak akarok megfelelni.

Szerintem az a szopás,amikor valakinek sok csajjal volt már dolga de egyiket sem tudta megtartani,mert szarul választott.

2014. nov. 23. 13:20
 7/27 anonim ***** válasza:

Láttam.

Nem gáz.

2014. nov. 23. 13:21
 8/27 anonim ***** válasza:

Remélem mind2en megtaláljátok aki kell.

Kicsit sem gáz..

Csak ügyesen!

2014. nov. 23. 13:24
 9/27 anonim ***** válasza:
én is szűz vagyok még és egy kicsit bánt 19/F
2014. nov. 23. 13:26
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz. Én úgy vagyok vele hogy inkább maradok szűz 25 éves koromig, és egy értelmes, ép eszű, NORMÁLIS NŐVEL, vesztem el, mint ilyen kis tiniribikkel.

Annyit sem érdemelnek hogy hozzájuk szóljak. És ez nem egó, nem tartom nagyra magam, csak éppen undorodom az olyan emberektől, akik minden héten mással vannak, és ilyen könnyen kaphatók :) Erről ennyit :)

17/F

2014. nov. 23. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!