Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért "gáz" az, ha egy fiú/fér...

Miért "gáz" az, ha egy fiú/férfi 20 fölött szűz?

Figyelt kérdés

Ugyanis bármilyen ok lehet mögötte.

Meg amúgy is mit jelent az, hogy "gáz"?

Mintha az oviban lennénk. -.- (szerintem szörnyen éretlen és buta gondolkodásmódra vall)

2014. nov. 23. 12:54
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
17%
Korántsem gáz, mindössze nem célszerű. Ez az a kor, amikor minél több tapasztalatot kellene szerezni, hogy később, a nagy szerelmeknél, tartós kapcsolatoknál már ne kifelé kacsingass. Persze 40 felé így is megtörténik majd, de az már egy másik történet.
2014. nov. 23. 13:34
 12/27 anonim ***** válasza:

Úgy vagyok vele, mint a 6.-os meg a 10.-es...

Oké, hogy p*cs* könnyű felszedni valakit, de nem biztos, hogy nekünk ő jó.

19/L

2014. nov. 23. 13:35
 13/27 anonim ***** válasza:
7%
Nyugtassátok csak magatokat ezekkel az egyendumákkal pancserek, ettől még aki pancser az is marad.
2014. nov. 23. 14:11
 14/27 anonim ***** válasza:
90%
Azért mert nem gáz.Ne hallgass a sok hülyére. Persze az októl azért függ a dolog. Viszont olyan nincs hogy valaki szüzesség miatt legyen gáz.. Vagy gáz valaki vagy nem efelett nem a szüzesség a döntő lehet gáz egy nem szűz is és lehet jó egy szűz is. Nem kéne a dolgokat túlmisztifikálni. Nem leprás aki már nem kúrja széjjel magát 16 évesen sőt inkább ők a normálisabb emberfajta a döntő többségben. Ne a liberalizmus meg a nyugati média irányítsa a gondolkodásod meg a általánosítás.
2014. nov. 23. 14:51
 15/27 LeftBehind ***** válasza:
0%
Még ha valaki személy szerint nem is tartja "gáznak", azt azért lássuk be, hogy 20 felett elég komolyan rontja az esélyeket a szüzesség és úgy alapból a tapasztalatlanság. Egyrészt nem tudsz összehozni még egy egyéjszakást se, mert ott már alap követelmény, hogy jó legyél az ágyban. Másrészt hozzám hasonló tapasztalatlan senkikkel még csak szóba se állnak a szingli csajok, úgy meg elég nehéz összehozni akár csak egy randit is.
2014. nov. 23. 16:24
 16/27 A kérdező kommentje:

Nem is akarnék összehozni "egyéjszakást". Egyszerűen az ilyen lélektelen, testi dolgok nem érdekelnek. A feszkó levezetésére ott a maszti, amivel sokkal olcsóbban megúszom (és nem a pénzre gondolok).

Lehet, hogy túlontúl romantikus alkat vagyok, de úgy vagyok vele, hogy ha valaki egyszer szeretni fog, az úgy szeret majd, ahogy vagyok, ahhoz meg, hogy jó legyél az ágyban, nem kell feltétlen tapasztalatlannak lenni.

2014. nov. 23. 16:40
 17/27 A kérdező kommentje:
*tapasztaltnak
2014. nov. 23. 16:40
 18/27 LeftBehind ***** válasza:
Nos, nem tudom te mennyi ideje küzdesz ezzel. Én 5 év után ott tartok, hogy tök mindegy kivel, hol, mikor csak érezzem már azt, hogy én is kellek valakinek.
2014. nov. 23. 16:42
 19/27 anonim ***** válasza:

LeftBehind

Bocsi, de azok a csajok akiknél próbálkozol, honnan tudják hogy szűz vagy?

2014. nov. 23. 21:18
 20/27 LeftBehind ***** válasza:
Simán le lehet szűrni a viselkedésből, ha azt nem is hogy szűz, de azt igen hogy mennyire tapasztalatlan valaki a nőkkel
2014. nov. 23. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!