Miért "gáz" az, ha egy fiú/férfi 20 fölött szűz?
Ugyanis bármilyen ok lehet mögötte.
Meg amúgy is mit jelent az, hogy "gáz"?
Mintha az oviban lennénk. -.- (szerintem szörnyen éretlen és buta gondolkodásmódra vall)
A 6# vagyok!
Rólam nem lehet leszűrni hogy nem voltam még nővel,szóval amit itt írt valaki hogy látszik a tapasztalatlanság,az hülyeség.Ha magára a szexre gondolnak,az még nem volt,de azon kívül minden ami csak megtörténhet,több nővel is,de aztán mégse lett belőle semmi.
Én is csak 25 évesen kerültem először éles helyzetbe, egy ágyba egy nekivetkőző lánnyal. Azóta se volt semmi.
De inkább az a gáz, hogy nálam nincs is ok mögötte. Nem tudom, mit kéne tennem. Elég sokat ismerkedek pedig. Persze többet lehetne próbálkoznom, és azoknál is, akik a fülük botját se mozdítják felém.
Szerintem itt sokan önigazolást keresnek, mert az a tudat a legrosszabb, hogy semmit se lehet okolni, senki se hibás, legfeljebb magunkat okolhatjuk és a rossz szokásainkat.
28/f
Nem gáz. És ha amúgy valaki bejön (tetszik), akkor engem abszolút nem zavarna, hogy szűz.
Csak talán attól tartanék, ha hosszú távra tervezek vele, hogy előbb-utóbbb beütne nála, hogy nem élte ki magát, hajtaná a kíváncsiság, milyen lehet mással, és emiatt félrelépne, vagy szakítana. Engem ez az egy zavarna egy szűz pasiban.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!