Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért "gáz" az, ha egy fiú/fér...

Miért "gáz" az, ha egy fiú/férfi 20 fölött szűz?

Figyelt kérdés

Ugyanis bármilyen ok lehet mögötte.

Meg amúgy is mit jelent az, hogy "gáz"?

Mintha az oviban lennénk. -.- (szerintem szörnyen éretlen és buta gondolkodásmódra vall)

2014. nov. 23. 12:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Azon kevesek, akik valamiért nem akarnak lefeküdni valakivel, okuk van rá, várnak a tökéletesre, egyébként pedig bármikor megismerkedhetnének valakivel és eljuthatnának az ágyig, náluk nem gáz. Akik viszont szeretnének barátnőt, kapcsolatot és szexet, de nem képesek ismerkedni, azoknál nagyon gáz. Tehát ha önmagad választod a szüzességet, akkor rendben van, de ha minden akarod ellenére sem jön össze a szüzesség elvesztése, akkor valami nagyon nagy gáz van veled. Jobb is, hogy nem jutsz el a szexig, nem kellenek ilyen életképtelen utódok. Saját tapasztalatból írok, nagyon szeretnék barátnőt, de képtelen vagyok ismerkedni. Velem is valami nagyon nagy gáz van. Nem vagyok olyan mint a többi férfi. Nem jó az ha átlagosak vagyunk, vagy mindenki ugyanolyan, de ilyen életképtelen, ismerkedésre alkalmatlan embereknek mint én, nincs helyük a földön, nem akarok élni.
2014. nov. 23. 21:26
 22/27 anonim ***** válasza:

A 6# vagyok!

Rólam nem lehet leszűrni hogy nem voltam még nővel,szóval amit itt írt valaki hogy látszik a tapasztalatlanság,az hülyeség.Ha magára a szexre gondolnak,az még nem volt,de azon kívül minden ami csak megtörténhet,több nővel is,de aztán mégse lett belőle semmi.

2014. nov. 23. 22:12
 23/27 LeftBehind ***** válasza:
22. Akkor te nem vagy tapasztalatlan, csak szűz. Én csóknál tovább még nem jutottam senkivel és arról a kevésről is kiderült, hogy vagy részeg volt vagy csak bosszút akart állni valakin én pedig tökéletes célpont voltam.
2014. nov. 23. 22:30
 24/27 anonim ***** válasza:

Én is csak 25 évesen kerültem először éles helyzetbe, egy ágyba egy nekivetkőző lánnyal. Azóta se volt semmi.

De inkább az a gáz, hogy nálam nincs is ok mögötte. Nem tudom, mit kéne tennem. Elég sokat ismerkedek pedig. Persze többet lehetne próbálkoznom, és azoknál is, akik a fülük botját se mozdítják felém.

Szerintem itt sokan önigazolást keresnek, mert az a tudat a legrosszabb, hogy semmit se lehet okolni, senki se hibás, legfeljebb magunkat okolhatjuk és a rossz szokásainkat.

28/f

2014. nov. 24. 14:36
 25/27 anonim ***** válasza:

Nem gáz. És ha amúgy valaki bejön (tetszik), akkor engem abszolút nem zavarna, hogy szűz.

Csak talán attól tartanék, ha hosszú távra tervezek vele, hogy előbb-utóbbb beütne nála, hogy nem élte ki magát, hajtaná a kíváncsiság, milyen lehet mással, és emiatt félrelépne, vagy szakítana. Engem ez az egy zavarna egy szűz pasiban.

26N

2014. nov. 24. 15:24
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Pancserek.
2014. nov. 24. 18:37
 27/27 anonim ***** válasza:
89%
Ugyan már, ez nem gáz. Lány vagyok, és tény, hogy én is szűz, de nagyon értékelem azokat a pasikat, akik nem baszni akarnak, hanem szeretkezni, és nem virágról virágra szállnak, hanem megválogatják, kit választanak. Még az sem baj, ha ügyetlenek, a szűz lányok is azok. Ha van szimpátia és összhang, egy ilyen lényegtelen dolog nem rontani a kedveteken.
2014. nov. 24. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!