A barátnőm szűz de nagyon kívánja már a szexet csak annyira szűk hogy elsírja magát a fájdalomtól ha odajutunk már 2ujjam van bent az is fáj. Pedig nagyon nedves. Mit tehetnék?
- lehet, túl szűk a rés a szűzhártyáján, azt orvossal kell megnézetnie, aki bemetszi neki
- vagy épp ráizgul (ő lehet, nem is érzi, de az izmai húzódnak össze tőle) a dologra
- helyesbítek: most már BIZTOS ráparázik - itasd előtte. Őőő, ne részegre, egy pohár bor, vagy pezsgő... amitől kicsit ellazul
- sok előjáték, síkosító, nyalás orgazmus közeli állapotig
- végül kicsit "erőszakosabban" behatolni, ami mondjuk neki rhadtul fog fájni, de lehet, hogy a finomkodással az életben nem értek célba
Nekem is alig tudta betenni a kedved, mert picit féltem (ujjazás is szr volt, amúgy). Előjáték, orgazmus, és még utána sem igazán ment. Aztán megunta és egy határozott mozdulattal betolta. Nagyon fájt, fel is kiáltottam (szegény majdnem kihúzta ijedtében), de lassanként csillapodott.
De ennek ellenére jó élménynek éltem meg, mert utána kérdezgetett, simogatott, csókolgatott, így az a percnyi kellemetlenség el is felejtődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!