Félek! Még szűz vagyok de valamelyik nap a pasimnál fogok aludni. Tegyem meg vagy még várjak?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és a pasi 17 ő már nem szűz.. tapasztalt.. es félek:\2014. nov. 19. 16:08
1/8 anonim válasza:
hát ha nem érzed késznek magad amit a kérdés is megerősít akkor ne!
2/8 anonim válasza:
Ezt ne tőlünk kerdezd. Ahogy érzed. Ha szeretned akkor tedd, de ha még korainak érzed, vagy félsz, akkor ne. Kényszerből semmiképp, csak ha valóban te is akarod.
3/8 anonim válasza:
Ennyi idős korban normális srác fokozatosan veszi rá szexre szűz barátnőjét, rászán erre pár hónapot. Csókok, tapi, intenzívebb tapi, lágy petting, petting és csak utána jön a fullos sex, legalábbis amikor én fiatal voltam, akkor még ez volt a szokás, gimis kultúrkörben.
4/8 anonim válasza:
ha már ott alszol, akkor szerintem valami lesz. ha nem érzed úgy, hogy több mint petting, akkor maradj csak annál. ha beindulsz a nyalástól, és abban a pillanatban többet is szeretnél, akkor nyugodtan. nagy lány vagy, el tudod döntetni, hogy mit szeretnél. mivel valószínűleg szereted, és remélhetőleg ő is téged, figyelni fog rád, és így kellemes körülmények közt fogod elveszíteni.
5/8 anonim válasza:
Csak egy dolgot tegyél meg: ha úgy döntesz, nem akarsz vele még lefeküdni, akkor azt mondd meg neki előre, ne ott, amikor elkezd próbálkozni. Kellemetlen pillanatoktól mentheted így meg mindkettőtöket.
6/8 anonim válasza:
én azért ezt nem mondanám. lehet, hogy előtte még úgy is érzi, hogy szeretné, de pont előtte bevillan neki, hogy mégse. van ilyen. akár szűz a lány, akár már nem. szerintem ha nehezen is, de ezt egy fiúnak meg kell értenie, el kell fogadnia.
7/8 anonim válasza:
Én 5 hónapon keresztül aludtam a barátom mellett, úgy hogy szűz maradtam. Idővel fedeztük fel egymás testét. Minden alkalomkor egy kis apróság. Így fogdosáson csókon keresztül eljutottunk a pettingig, a másik kielégítéséig.
Ha ott van az a "félek", akkor várj még. Meg fogja érteni.
A szex akkor jó, ha szinte már görcsöl a hasad a vágytól, hogy az övé lehess.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a sok tanácsot!!:)
igazából ő nem kényszerít párszor már aludtunk egymásnál.. és felhozta ezt a témát de nem erőltette a dolgot
2014. nov. 19. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!