Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Félek! Még szűz vagyok de...

Félek! Még szűz vagyok de valamelyik nap a pasimnál fogok aludni. Tegyem meg vagy még várjak?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és a pasi 17 ő már nem szűz.. tapasztalt.. es félek:\

2014. nov. 19. 16:08
 1/8 anonim ***** válasza:
hát ha nem érzed késznek magad amit a kérdés is megerősít akkor ne!
2014. nov. 19. 16:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Ezt ne tőlünk kerdezd. Ahogy érzed. Ha szeretned akkor tedd, de ha még korainak érzed, vagy félsz, akkor ne. Kényszerből semmiképp, csak ha valóban te is akarod.
2014. nov. 19. 16:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Ennyi idős korban normális srác fokozatosan veszi rá szexre szűz barátnőjét, rászán erre pár hónapot. Csókok, tapi, intenzívebb tapi, lágy petting, petting és csak utána jön a fullos sex, legalábbis amikor én fiatal voltam, akkor még ez volt a szokás, gimis kultúrkörben.
2014. nov. 19. 16:21
 4/8 anonim ***** válasza:
ha már ott alszol, akkor szerintem valami lesz. ha nem érzed úgy, hogy több mint petting, akkor maradj csak annál. ha beindulsz a nyalástól, és abban a pillanatban többet is szeretnél, akkor nyugodtan. nagy lány vagy, el tudod döntetni, hogy mit szeretnél. mivel valószínűleg szereted, és remélhetőleg ő is téged, figyelni fog rád, és így kellemes körülmények közt fogod elveszíteni.
2014. nov. 19. 16:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak egy dolgot tegyél meg: ha úgy döntesz, nem akarsz vele még lefeküdni, akkor azt mondd meg neki előre, ne ott, amikor elkezd próbálkozni. Kellemetlen pillanatoktól mentheted így meg mindkettőtöket.
2014. nov. 19. 16:29
 6/8 anonim ***** válasza:
én azért ezt nem mondanám. lehet, hogy előtte még úgy is érzi, hogy szeretné, de pont előtte bevillan neki, hogy mégse. van ilyen. akár szűz a lány, akár már nem. szerintem ha nehezen is, de ezt egy fiúnak meg kell értenie, el kell fogadnia.
2014. nov. 19. 16:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én 5 hónapon keresztül aludtam a barátom mellett, úgy hogy szűz maradtam. Idővel fedeztük fel egymás testét. Minden alkalomkor egy kis apróság. Így fogdosáson csókon keresztül eljutottunk a pettingig, a másik kielégítéséig.

Ha ott van az a "félek", akkor várj még. Meg fogja érteni.

A szex akkor jó, ha szinte már görcsöl a hasad a vágytól, hogy az övé lehess.

2014. nov. 19. 19:43
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a sok tanácsot!!:)

igazából ő nem kényszerít párszor már aludtunk egymásnál.. és felhozta ezt a témát de nem erőltette a dolgot

2014. nov. 19. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!