Ha valamelyik férfi 30 évesen vagy netán az felett is szűz még, akkor miért írnak neki itt egyesek olyat, hogy, , én a helyedben biztosan farkasszemet néznék a pisztoly csövével"?
Mert parasztok és, mint mondtad, semmi együttérzés nincs bennük.
Szerintem nem ciki, hogy valaki ilyen korban szűz, csak furcsa. :)
Sajnos én is ebbe a kategóriába tartozok. Ennek az állapotnak sok oka lehet, és akármekkora szenvedést is okoz, nem az fogja eldönteni egy embernek az értékét, hogy volt-e már a másik nemmel szexuális kapcsolata.
Az meg külön szomorú dolog, hogy úgy írnak ide mindenféle rossz dolgot, hogy nem is ismerik az ilyen magamfajta helyzetben lévő kérdezőket, és még csak nem is látták őket soha.
#2-nek:
Te melyik bolygón élsz? Mert a Földön én még soha nem láttam egy olyan párkapcsolatot sem, ami normális lenne... :-) ...Te tényleg azt hiszed, hogy egy kapcsolatod is a múltban, a jelenben vagy a jövőben az normális? Akkor Te tényleg nagy hülye lehetsz... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!