Ha valamelyik férfi 30 évesen vagy netán az felett is szűz még, akkor miért írnak neki itt egyesek olyat, hogy, , én a helyedben biztosan farkasszemet néznék a pisztoly csövével"?
*Bocsánat, véletlenül elküldtem az előzőt.
Az egy nagy hülyeség, hogy valaki attó lesz férfi, hogy volt-e már nővel vagy sem. Ránézek sok pasira, akinek biztosan volt már 100 nője, de még a férfi létet sem közelítik meg és párkapcsolatra is alkalmatlanok. Szerintem ez nem ettől függ.
A másik, hogy amikor egy 30 év feletti szűz férfinak barátnője lesz, akkor gondoljatok bele, hogy milyen odaadással és szeretettel fogja óvni őt. Persze, ez is csak egy elképzelés, de a rendesebbik réteg így tenne.
~Egy lány (mielőtt bárki is azt gondolná, hogy szűz fiúként hősiesen védem a bajtársaimat :)
előző! rám igaz amit írtál. én megbecsülném, ha lenne csajom.
Amúgy engem az bosszant, hogy fiatalkoromban mennyi lehetőséget kihagytam. Én tehetek róla, hogy így alakultak a dolgaim. Talán még frusztrálóbb mintha nem lett volna lehetőségem. Van még pár "jó" évem, de az idő rohamosan fogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!