Ha valamelyik pasi sokidősen is szűz, jobb a azt hazudja már nem az? Ezzel megelőzve minden cikis dolgot.
A csajok nagyon jól álcázzák magukat, hogy náluk nem szégyen a szüzesség. Ilyenkor kedvesre váltanak, elhúzva a kliens előtt a mézesmadzagot hogy nyugodtan elmondhatja mert ez nem szégyen hanem dicsőség. Na és ezen a ponton elmondja a férfi hogy még az, mivel látja azt látja hogy a nő előtt nincs szégyellnivalója, és a csaj egy ideig még mindig kedvesen pozitívan értékeli mindezt. AZTÁN! Hirtelen átvált bunkóra és mindenféle szánalmasnak lehordja a férfit és ezzel vége a dalnak és az adott lánynál nem kerül sor a szexre férfi szüzesség miatt. Nos és ezen tapasztalatok alapján úgy látom, nem szabad nőnek mondani hogy szűz vagyok, akármilyen kedves, intelligens és megértő.
Ez az én személyes tapasztalatom. Ez a kérdés női oldalról olyan mint a trójai faló.
Elnézést ha esetleg zavaros a kommentem!
Sajnálom, hogy így jártál. Valószínűleg téged nem szerettek. Keres legközelebb egy olyan lányt amelyik szeret is.
Nekem meg az a tapasztalatom, hogy csak az alacsony szexuális kulturáltsággal rendelkező lányok tartják hátránynak ha a pasi tapasztalatlan. Részemről nem akadály, mert én tudom, hogy nekem mi a jó és a barátomnak is meg tudom mutatni el tudom mondani. Így csak idő kérdése, hogy ő is jó legyen. Márpedig a szex egy olyan dolog amire nem kell külön felszólítani titeket, hogy gyakoroljatok. :)
A barátom 21 éves volt és szűz. Én sokra értékeltem, hogy nem hazudozott. És a szexuális életünkben sem okozott fenn akadást.
22/L
Ombre, szerintem itt más gondok vannak. Nem hiszem el, hogy folyamatosan jönnek a lányok, s csak azért, mert szűz vagy lekoptatnak. Itt nekem bűzlik valami.
Az első partneremen kívül aki szintén szűz volt, egyik lánynál sem terelődött erre a téma. Egy kedves megértő, intelligens lánynál a szex téma nem kerül szóba. Vagy ha szex közelében jár a kapcsolat akkor meg kamuzol. Az, hogy az elején bénázol egy kicsit ez van. Kijöttél a rutinból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!