A barátnőm szűz de nagyon kívánja már a szexet csak annyira szűk hogy elsírja magát a fájdalomtól ha odajutunk már 2ujjam van bent az is fáj. Pedig nagyon nedves. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
2014. nov. 21. 06:47
1/12 anonim válasza:
Sajnalom de nincs ra mas megoldas mint a turelmes gyakorlas. :/
2/12 anonim válasza:
Egy sikosito sem fogja megoldani a problemat de talan hamarabb bekerul a cerka a megfelelo helyre. :/
3/12 A kérdező kommentje:
Én türelmes vagyok de ő teljesen maga alatt van már.
2014. nov. 21. 06:59
4/12 anonim válasza:
Nekem is baromira fájt az első alkalom. Ezt nem minden esetben lehet kikerülni, van akinek fáj, vérzik, tökmindegy mennyire vagy óvatos. Én az elsőnél kvázi összeszorítottam a fogam és essünk túl rajta módon mentem bele.
De sose bántam meg. Azóta is minden ok. Csak az első volt fájdalmas. 23L
5/12 anonim válasza:
mennyi idős a lány ?
mert ha 16 alatt van akkor nem csodálom h fáj neki ....
lévén fizikailag nem érett még a szexre ....
szal marad az orál oda vissza
és türelmesen vársz amíg a puncija is felnő a szexuális élethez
6/12 A kérdező kommentje:
19
Most lesz 20.
2014. nov. 21. 13:34
8/12 A kérdező kommentje:
Szerencsétlenség?
2014. nov. 22. 00:04
9/12 A kérdező kommentje:
Esetleg ilyen vágyfokozó vagy csikló izgató sikosítók segítenének?
Valami helyi érzéstelenítő kéne. :-D
2014. nov. 22. 00:06
10/12 anonim válasza:
Aki szerencsétlenséget írt azt kicsit felpofoznám olyan magyarosan. Amúgy van akinek elég szűk a szűzhártyája. Szerintem még az se lenne hülyeség hogy megnézeti mivel van amikor orvosilag ajánlott eltávolítani.. De lehet gyakorolgatni is meg ilyenek ha meg végképp nem megy nőgyógyász. Persze nem mindegy mekkora a barátnős fájdalomküszöbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!