18 éves lány vagyok és még szűz. Szeretnék szexelni de ugyanakkor félek is. Nem a fájdalomtól inkább attól hogy csalódok magamban. Barátom is emiatt nincs, pedig mások szépnek tartanak és szépségversenyeket is nyertem már. Mi a baj velem?
Na igen az első lépés a legnehezebb :)
Sajnos ezt a lépést neked kell megtenned csak önbizalom kell ha elindultál utána már könnyebben fog menni minden. sok szerencsét és jól válassz :)
18/F
Nevetséges, hogy emiatt nincs barátod... Eléggé tapló az az ember, aki emiatt szakít valakivel.
Érzelmek nélkül NE csináld, mert akkor garantáltan csalódni fogsz!
Nincs veled semmi baj. Légy büszke magadra, mert a legtöbb korodbeli lány már 14-15 évesen elveszíti, és 18 éves korára már azt sem tudja, hogy hány pasival volt. Én csak tisztelni tudom a mai világban az ilyen lányokat, mint Te! Persze gyorsan hozzáteszem, hogy az olyan srácokat is lenézem, akik csak kihasználják a lányokat.
20/F
Semmi gond - kicsit későn érő típus vagy.
Addig tényleg ne tegyél semmit, míg nem kívánod.
Viszont ismerkedjél addig is! Különben honnan lesz párod, és honnan fogod tudni, hogyan kell vele bánni - egyáltalán közeledni hozzá?
Ha ki mertél állni szépségversenyre, akkor önbizalomnak nem lehetsz híján. Az, hogy valaki tapló, és nem érti ennek értékét, ne Téged kedvetlenítsen el. Csak azért ne veszítsd el, mert ki akarod próbálni! Miért akarsz szexelni? Kíváncsiságból? Arra találsz bármennyi fiút, aki "szívesen" lefekszik Veled!
Ha szeretkezni akarsz, ami az örömszerzés egyik útja, akkor az a kérdés, kivel és miért tudsz úgy jelen lenni, hogy lelki, érzelmi, testi, értelmi és társas életterületeiden egyaránt megéld azt, amiről ez a fajta egyesülés szól: kölcsönös beleegyezés alapján örömszerzés a másiknak, amely által Te magad is örömhöz jutsz! Tényleg ezt akarod?
Szerintem az esküvőig őrizd meg! Azért, mert amikor valakinek kimondod, hogy szeretlek, és a közösségeteket vállalod, akkor azt is kimondod, hogy jóban és rosszban, stb. egyikünk életére melletted köteleztem el magam. Ennek elengedhetetlen része, hogy testi egyesülés is végbe menjen, ahol az ember teljes mértékben kitárulkozik a másik előtt, és a meztelenségét sem takargatja, és odaadja magát a másiknak, hogy neki örömet okozzon. Ezt a fajta önátadást nem lehet hetente megejteni! Tehát annak add oda magad, akivel összekötöd az életedet!
Barátod pedig lesz. Azért, mert ha keresel, találsz. Csak a kérdés az, hogy az-e a barátod, akinek tetszik a cicid, meg a formás popsid, vagy az, aki akkor is melletted van, ha nehéznek tűnik az élet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!