Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Amikor elveszítem a szüzessége...

Amikor elveszítem a szüzességem nagyon fogok vérezni? Vagy ez változó?

Figyelt kérdés
és lehet ez is buta kérdés. de hova lesz ilyenkor a hártya? és utána egyből menjek el wcre, meg megmosakodni?
2010. jan. 26. 17:44
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
bocsánat!! *elfogom veszíteni
2010. jan. 26. 17:45
 2/12 anonim ***** válasza:

Változó.

A barátnőim közül volt, aki azt mesélte, hogy borzalmas volt, nagyon vérzett, fájt, stb... Nekem személy szerint nem is fájt és vérezni is csak utána vérzett.

2010. jan. 26. 17:48
 3/12 anonim ***** válasza:
Én nem véreztem és nem is fájt, bár én tampont használtam már előtte hónapokig havi vérzésnél, illetve amikor barátom lett akkor mindig megújjazott pettingnél, majd 3-4 hónap után lefeküdtünk egymással.Elvileg ha be vagy "járatva", akkor akár sima ügy is lehet.AMúgy nem tudom hova tűnik a hártya, az is lehet, hogy már rég elszakadt ha pl.ilyeneket csinálsz,mint amiket leírtam.
 4/12 anonim ***** válasza:
Mármint miután már otthon voltam,meg minden. (előző voltam)
 5/12 anonim ***** válasza:

Változó, higy ki mennyire vagy, hogy egyáltalán vérzik-e. Lehet, hogy az elsőnél nem is fogsz csak majd később egy alkalommal mert van akinek nagyon rugalmas a szűzhártyája. Hogy elrohansz-e rögtön zuhanyozni az a te és a fiúd dolga. Ha nem zavar titeket és nem erős a vérzés, szerintem ráér az aktus után is.

Egyébként nekem is úgy volt, hogy már egy hónap is eltelt a most már szexelünk időszakból és akkor az egyik alkalommal kezdtem el vérezni.

2010. jan. 26. 17:49
 6/12 anonim válasza:
Ez szerintem is változó...én sem véreztem..:) nem is fájt...óvatosan kell,és akkor minden rendben lesz.:)
2010. jan. 26. 17:49
 7/12 anonim ***** válasza:

nekem nem vérzett egyáltalán se akkor se utána :)

és nem is fájt, csak egy picit az elején...

azon múlik,hogy a körülmények jók legyenek és bízz meg a barátodban és ő is 100%ig rád figyeljen

és használhattok sikosítót is, az segíteni fog

2010. jan. 26. 18:00
 8/12 anonim válasza:

Tényleg egyénfüggő, nekem például nagyon vérzett, elég horrorisztikus látványt nyújtott utána az ágynemű. ><

A hártya maga nem olyan nagy, ahogy elszakad, ott összehúzódnak a kis lifegő maradványok, és szépen elhalnak pár nap alatt (bocsánat a konyhanyelvért, próbáltam érthetően leírni).

Üdv

L/20

2010. jan. 26. 18:08
 9/12 A kérdező kommentje:
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM :)
2010. jan. 26. 18:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát ha megsért egy artériát a péniszével a puncidban akkor elég durván fog spriccelni a vér. De te tudod... :-S
2010. jan. 26. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!