Amikor elveszítem a szüzességem nagyon fogok vérezni? Vagy ez változó?
Változó.
A barátnőim közül volt, aki azt mesélte, hogy borzalmas volt, nagyon vérzett, fájt, stb... Nekem személy szerint nem is fájt és vérezni is csak utána vérzett.
Változó, higy ki mennyire vagy, hogy egyáltalán vérzik-e. Lehet, hogy az elsőnél nem is fogsz csak majd később egy alkalommal mert van akinek nagyon rugalmas a szűzhártyája. Hogy elrohansz-e rögtön zuhanyozni az a te és a fiúd dolga. Ha nem zavar titeket és nem erős a vérzés, szerintem ráér az aktus után is.
Egyébként nekem is úgy volt, hogy már egy hónap is eltelt a most már szexelünk időszakból és akkor az egyik alkalommal kezdtem el vérezni.
nekem nem vérzett egyáltalán se akkor se utána :)
és nem is fájt, csak egy picit az elején...
azon múlik,hogy a körülmények jók legyenek és bízz meg a barátodban és ő is 100%ig rád figyeljen
és használhattok sikosítót is, az segíteni fog
Tényleg egyénfüggő, nekem például nagyon vérzett, elég horrorisztikus látványt nyújtott utána az ágynemű. ><
A hártya maga nem olyan nagy, ahogy elszakad, ott összehúzódnak a kis lifegő maradványok, és szépen elhalnak pár nap alatt (bocsánat a konyhanyelvért, próbáltam érthetően leírni).
Üdv
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!