Előfordulhat, hogy abban az adott hónapban mikor elveszítem a szüzességem, kimarad a menstruációm?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék,nem vagyok terhes.Védekeztünk és tesztet is csináltam.2010. szept. 27. 19:20
1/4 anonim válasza:
Attol, hogy elveszited, nem marad ki a mensi. De barmi mastol kimaradhat (és nem csak terhességtol). Nem allt még be, stressz, stb.
2/4 A kérdező kommentje:
Tényleg nem állt még be,de eddig sosem maradt ki.
2010. szept. 27. 19:27
3/4 anonim válasza:
Nekem kimaradt és nem nem állt még be.
4/4 anonim válasza:
Kimaradni nem marad ki, de késhet, illetve előbb is megjöhet. A menzeszt befolyásolja a stressz, a megfázás, a nagy érzelmi reakció és még egy csomó más dolog. Van aki érzékenyebb van aki nem. Mindenesetre ha késik csinálj egy terhességi tesztet, akkor is ha védekeztetek!
Ha negatív, várj még egy kicsit és ha nem jön meg 1 héten belül irány a doki.
Ha pozitív, akkor beszéld meg a dolgot az érintettekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!