Megváltozik rajtam valami, ha elveszítem a szüzességem? (Férfi vagyok)
Ne szo passátok már szegényt :D:D:D:D
A dolgot ami történni fog veled azt úgy hívják, hogy illúzióvesztés. Szar dolog, de ennek ellenére egész életedben hajszolni fogod a puncit, ami még szarabb, de hát ez a sorsunk.
Addig jó amíg nem vesztetted el. Az a jó. Akkor még minden nagyon izgalmas. Ahhoz képest majd amikor sokadjára kú rod a legjobb nőt az sem fog olyan nagy cucc lenni. Nagyobb lesz az, hogy elmeséled :D:D:D:D
A szerbek azt mondják, hogy mit megb@szni... ugyan... elmesélni!
Amúgy nem változik semmi, csak ha minden jó akkor tudsz a kiscsajokra majd úgy nézni mint egy értő szobrász a márványtömbre. Vagy legalábbis el tudod majd hitetni velük:D:D:D mert annyira már nem fognak megbabonázni a pun cik... ez az illúzióvesztés
Ne kérj bocsánatot. Azért van ez az oldal, nézd el ha offolnak, mert azért is :D:D:D:D. Inkább kérdezz mint hülye maradj, de azért gondolkozz. Sok dologra rá lehet jönni magadtól.
Nem változik semmi. Kérdezz, ha érdekel valami :-S és ne szégyelld, úgyis büntetnek majd érte :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!