Megváltozik rajtam valami, ha elveszítem a szüzességem? (Férfi vagyok)
nyugi nem fog a péniszed változni:)a bőröd is megfog maradni.Hihi ekkora baromságot elhittél:)aranyos vagy!!A kukacod marad a régi olyan mint amikor még nem kapott puncit.Igaz csaj vagyok,de szerintem jah....
25/N
Kicsinyem mitől vagy férfi? Hogy 13 éves vagy? Nah ezt nevezem.
Minek akarsz te lefeküdni mással 13 évesen, főleg, úgy hogy ilyen ostromba kérdést teszel fel, ami a tudatlanságodat illeti. Nem kéne először tájékozottnak lenni az ilyen dolgokban? Pl.: szülőkkel elbeszélgetni? Fogalmad nincs a saját testedről és a női testről....
Kivel akarsz lefeküdni? Nálad több évvel idősebb lánnyal? Vagy 10-13 évesekkel? Gondolkodj el Kisbarátom, és inkább tütükézzé otthon, légy a barátaiddal minthogy azzal foglalkozz, hogy miként és milyen módon veszted el a szüzességed. Várj öt évet, agyilag talán magasabb szinten leszel és megváltozik a véleményed, hogy nem szabad elkapkodni, a lány és saját magad érdekében. István bácsi 98.
Na látod ez abszolúte a felesleges kérdések közé tartozik...
Édesem a férfi dumát meg felejtsd el, mert egy férfi nem kérdez ilyet! Okés!
Okés? Mr. Garrison.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!