14 évesen nagy gond ha elveszítem a szüzességem olyannal akit már régóta szeretek? Fiú vagyok!
Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 19:36
1/28 anonim válasza:
Nagy gond, de legalább ne csináld fel.
2/28 anonim válasza:
Nem, ha tényleg rég együt vagytok, szeretitek egymást satöbbi... Am meg jó neked:)
3/28 A kérdező kommentje:
1. válaszolónak,FEL VAGYOK KÉSZíTVE EBBEN A TÉMÁBAN,ugyhogy... 2.-nak a mai fiatalok közt ez az átlag életkor amikor elveszítik!csak az a baj hogy nincsenek felvilágosítva!És régóta együtt vagyunk!
2010. márc. 21. 19:40
5/28 anonim válasza:
Nem egyáltalán!
Örökké örülhetsz hogy egy olyannal akit szeretsz és nem ugy mint mások hogy diszkóba egy triperes ringy*val
6/28 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy túl jó ötlet. Szeretitek egymást és pont. De lehet, hogy a barátnődnek fájna. SŐT! Biztos, tekintve arra, hogy fiatal. Lehet, hogy finom lennél, de az első a lányoknak fáj (ritka, ha egyáltalán nem). Egy-két évet várni kéne, mert ha lefekszetek, akkor ebből nem csak neked lehet később bármilyen problémád.
7/28 anonim válasza:
Hát ez gáz, hogy ez az átlag életkor. 10 év múlva meg már az oviban vesztik el? Nem kellene azért mégis várni egy kicsit?
9/28 A kérdező kommentje:
pl.Milyen probléma?
2010. márc. 21. 19:47
10/28 A kérdező kommentje:
12évesen te már csak tudod!!de am köszi a választ!
2010. márc. 21. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!