Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 évesen nagy gond ha elveszí...

14 évesen nagy gond ha elveszítem a szüzességem olyannal akit már régóta szeretek? Fiú vagyok!

Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 19:36
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Ha a barátnőd/barátod is szeretné, akkor nem gond
2010. márc. 27. 22:13
 22/28 anonim ***** válasza:
70%

Erről csak az a véleményem hogy lehet te fel vagy készitve ebben a témában, de lehet a bnőd még nem mert nem gondolják szülei se hogy ő már akarja csinálni, meg egyáltalán mensturál már mert az gáz lenne ha még nem de már dugna, mert valakinek e tájékán jön meg elösszőr mint pl bnőmnek nagyon régen 14 évesen. Az meg hogy 3 éve együtt vagytok azt jelenti 11 évesen jöttél vele össze, ez nekem nagyon gyerekszerelemnek tűnik amiből nekem is volt bőven és most hogy 22 éves vagyok rájöttem rég azok nem is voltak igazi szerelmek miközben én azthittem. Ilyen fiatalon még nem tudják mi a külömbség szeretet és szerelem meg kötődés és hogy nélküle nem tudnál élni érzés között. Meg lehet ez az átlag életkor amit kétlek(csupán csak sok gyereknek nagya szája), de nem az a gond szerintem hogy nincsenek felvilágositva hanem hogy testileg meg agyilag nincsenek felkészülve meg kifejlődve, hisz még kb olyan 16-17 éves korig fejlődik egy serdülő (utána lehet olvasni). Az meg hogy feldobni a hétköznapokat egy jó kis sexel, az jó dolog csak nem a gyerekeknek szerintem főleg ilyen gyerekszerelemnél. Még csak most fognak tombolni a hormonok ahol olyan érzések lesznek benned hogy minden csajt meg kell dugnod :)

Nah mind1 én leirtam a véleményem, ti döntésetek, mi bármit mondunk úgy is az fog lenni ahogy ti döntötök.

2010. márc. 28. 11:29
 23/28 anonim ***** válasza:
33%
szerintem ez teljesen normális, ha egy fiú 14 éves korában elveszíti... viszont ha a barátnőd fiatalabb vagy annyi idős mint te, az kicsit gázosabb :/
2010. márc. 28. 13:48
 24/28 A kérdező kommentje:
THX
2010. márc. 28. 15:39
 25/28 anonim ***** válasza:

13:48-es:Hogy te mekkora 1 hülye az tuti!!!

Már nem azért de te hol élsz hogy ha egy "kisfiú" 14 évesen elveszti az tök normális???Anyááám 5 év múlva meg 10 évesen lessz a normális vagy mi a tököm?Akár fiú akár lány ennyi idősen még ku.va korai!!!Nem is olyan régen csak csók meg ilyenek volt a max ennyi idősen most meg aztán...a jövőről nem is beszélve:O

Na mind1 a ti ügyetek!

2010. márc. 28. 19:13
 26/28 anonim ***** válasza:
egyetrétek az utolsóval ^^'
2010. márc. 28. 22:14
 27/28 anonim ***** válasza:
Szerintem eleve gáz, hogy már 13,14 évesek azon gondolkoznak hogy veszítsék el a szüzességük.és,hogy régóta vagy eggyüt vele..14 évesen biztos sok idelye járhatok de te döntésed mindenesetre Használj gumit
2010. márc. 30. 18:35
 28/28 A kérdező kommentje:
Ok
2010. márc. 31. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!