Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az ciki, ha még 17 évesen is...

Az ciki, ha még 17 évesen is szűz vagyok, és még várok az "igazira"?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és még szűz...Nem hinném, hogy mostanában veszíteném el, mivel inkább várok az "igazira", aki tényleg szeret. Még pasim sem volt, soha sem. Van egy kis felesleg is rajtam, ezzel lehet a baj?
2010. jan. 26. 11:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
dehogyis! legyél rá büszke;)
2010. jan. 30. 18:16
 22/27 anonim ***** válasza:
igen ,ezt a sok "várást "tiszteletben tartom míg a nagy Ő eljön,de mi van akkor ,hogyha annyit vártál,hogy a nagy Ő elsuhant meletted,mert te csak vártál?!na,most légy okos kisokos:))
2010. jan. 30. 19:28
 23/27 anonim válasza:
az elsó válaszolónak üzenném hogy az szerintem nem ribiség ha valaki fiatalabb korában ugy érzi készenáll és kívánja a barátját!Én 16 éves vagyok ! és nem vagyok szűz. egyáltalán nem bántam meg és nem érzem emiatt mocsokosnak magam!és nem érzem mocskosnak a mai napig sem!!! Nem divatból csináltam .. meg semmi ilyesmi!!!és bnem értem a gondolkodásodat!!!miért lennék ribanc?semmi más nem volt annál jobb az életemben mikor oda adtam magam annak akiben megbízok!szerintem ez egy nagyon hólye felfogás már bocs!elgondolkozhatnál!
2010. jan. 31. 18:02
 24/27 anonim ***** válasza:
Hello.Én 18 éves fiu vagyok és nagyon romantikus.Én is ugyan ebben a helyzetben vagyok mint te:)Én is szüz vagyok és várok az igazira:)
2010. jan. 31. 19:25
 25/27 anonim ***** válasza:

az elsó válaszolónak üzenném hogy az szerintem nem ribiség ha valaki fiatalabb korában ugy érzi készenáll és kívánja a barátját!Én 16 éves vagyok ! és nem vagyok szűz. egyáltalán nem bántam meg és nem érzem emiatt mocsokosnak magam!és nem érzem mocskosnak a mai napig sem!!! Nem divatból csináltam .. meg semmi ilyesmi!!!és bnem értem a gondolkodásodat!!!miért lennék ribanc?semmi más nem volt annál jobb az életemben mikor oda adtam magam annak akiben megbízok!szerintem ez egy nagyon hólye felfogás már bocs!elgondolkozhatnál!

Nem azzal van a baj, aki fiatalon lefekszik azzal, akit szeret, hanem azzal, aki azért dug, hogy ne legyen lemaradva az osztálytársaitól, mert szerinte gáz, hogy a többiek már túl vannak x számú emberen, ő meg még egyszer se kefélt. Elég sok ilyen tini van sajnos.

2010. jan. 31. 19:45
 26/27 anonim ***** válasza:

Nem az!

Egy ismerősöm 28 éves koráig várt egy másik 26 évesen esett át az elsőn.

Semmi ciki nincs ebben.

2010. jan. 31. 23:42
 27/27 anonim ***** válasza:
11:56 Dehogy ciki neked! Én annyira örültem, hogy a férjem 24 évesen még szűz volt, merthogy 19 évesen én is az voltam. Titokban arra vágytam, hogy előzetes tapasztalatok meg beépült elvárások nélkül lehessek a páromé. Fantasztikus volt tiszta lappal kezdeni a szexuális életet! Neked is van esélyed még megvárni az igazit. Maximálisan megéri. A cikiző osztálytársaidnak erre már semmi esélyük nincs. Nem csoda ha ugratnak.
2010. febr. 1. 00:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!