Az ciki, ha még 17 évesen is szűz vagyok, és még várok az "igazira"?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és még szűz...Nem hinném, hogy mostanában veszíteném el, mivel inkább várok az "igazira", aki tényleg szeret. Még pasim sem volt, soha sem. Van egy kis felesleg is rajtam, ezzel lehet a baj?2010. jan. 26. 11:24
11/27 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat:)
2010. jan. 26. 13:34
12/27 anonim válasza:
Dehogy ciki. Én még 19 évesen is szakítottam egy sráccal, mert szexet akart mindenáron, és semmi többet. Én nem így álltam neki a kapcsolatnak. Tény, már nagyon el akartam veszíteni, de nem így. Aztán pár hónap múlva megismertem a mostani barátomat. És vele két hét után lefeküdtem, mert tudtam, hogy őt kerestem, ő az igazi. Majdnem 20 éves voltam így, amikor átestem az elsőn, de megérte várnom. Addig tudtam fejleszteni a személyiségem, volt időm mindenre. És érett fejjel éltem át az első éjszaka csodáját. Nem csak egy menet volt, hanem lelki kielégülést okozó szeretkezés. Boldog voltam! ÉS nem azért, mert végre elveszítettem, hanem azért, mert végre megtaláltam azt, akit kerestem, és végre eggyé válhattunk. Én örülök, hogy eddig vártam, és nem érzem azt, hogy bármiről lemaradtam volna.
13/27 anonim válasza:
tessék 16/F vok szűz ciki hogy nem feküdtem le senkivel peddig lányok helyesnek tartanak és már probálkoztak......sztem meg az a ciki ha összefekszel mindenkivel kihasználsz mást....ammeg sztem számomra legalábbis undorito lenne még csókolozni is egy olyan lánnyal akit fél város megye megjárt....
14/27 anonim válasza:
Hidd el, ha egy fiú igazán szeretne, nem számítana neki az a néhány kiló.
Hogy a fenébe lenne ciki, én is ezt csinálom pedig 20 éves vagyok és fiú, de én inkább életem végéig szűz leszek minthogy olyannal csináljam akit nem imádok. Végül is ember vagyok, nem egy állat. Sőt én még bevezetném hogy csak házasság után lehessen csinálni.
15/27 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm válaszaitokat!:)
2010. jan. 30. 15:55
16/27 anonim válasza:
szerintem meg az a ciki h a ezt annak gondolod, és nem rosszból mondom 19/L
17/27 anonim válasza:
én 18 éves vagyok és szűz...mindig azt hallgatom fiúktól,hogy jajj milyen szép vagyok, dugnálak..stb..én is várom az igazit, de az ilyenektől már nem hiszek senkinek, félek,hogy mindenkinek csak arra kellenék
18/27 anonim válasza:
Miért van az az érzésem, hogy van egy random szám generátor, ami minden nap felteszi ezt a kérdést egy véletlenszerű korral?
19/27 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Én is 17 éves lány vagyok, és még soha nem is volt barátom, pedig már lett volna rá lehetőségem. Én is várok valakire, akivel tiszta szívből szeretjük egymást. Egyáltalán nem tartom cikinek, ezen már rég túl vagyok, csak inkább azt mondanám, hogy hiányzik már valaki, de ez a valaki nem egyenlő bárkivel. :) Ne félj, tuti Rád is vár valahol valaki, csak még nem talált meg. :)
20/27 anonim válasza:
20 eves vagyok es szuz. Szerintem egyaltalan nem ciki. Sot buszke vagyok ra:) Nem kell azt szegyelni.:) Varj mig elerkezik az IGAZI:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!