Az ciki, ha még 17 évesen is szűz vagyok, és még várok az "igazira"?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és még szűz...Nem hinném, hogy mostanában veszíteném el, mivel inkább várok az "igazira", aki tényleg szeret. Még pasim sem volt, soha sem. Van egy kis felesleg is rajtam, ezzel lehet a baj?2010. jan. 26. 11:24
1/27 anonim válasza:
egyáltalánnem =) inkább örülj, hogy nem vagy olyan kis ribi, mint a korosztályodban sokan. ha találsz egy értelmes srácot, akkor ő ezt nagyon értékelni fogja =)
2/27 anonim válasza:
Ciki, hogy én 20 éves vagyok, és ugyanígy vagyok vele? Ha szerinted ciki, akkor az. Ha nem tartod cikinek, akkornem az. Ne mások döntsék már el helyetted, ez magándolog :)
3/27 anonim válasza:
mindenki szerint csinos lány vagyok és 19 évesen vesztettem el és nem bántam meg, mert tökéletes volt:)
egyáltalán nem ciki
4/27 anonim válasza:
egyáltalán nem ciki. Inkább irigylésre mélto. :)
22/F
5/27 anonim válasza:
nem ciki,sőt én lasan 21 leszek és abszolút nem zavar:)21f
6/27 anonim válasza:
Az a ciki, hogy feltetted ezt a kérdést.. Már miért lenne az? Mindenki akkor veszíti el amikor ő akarja. Ha te még várni akarsz akkor tedd azt. Semmi baj nincs ezzel. Én 19éves vagyok és volt már több barátom is, de még én is szűz vagyok és amíg nem érzem azt, hogy akarom addig nem is fogok. Nem a kor számít. Jessica Simpson pl. 25éves volt mikor elvesztett, szóval... :D (ha jól emlékszem ő mondta, de lehet, hogy valami másik híresség, mindegy)
7/27 anonim válasza:
Ciki az ha szeretem az epret? Kb ilyen stílusú kérdés volt.
Megbecsülendő, hogy nem bújsz össze fűvel-fával.
8/27 anonim válasza:
Én meg fiú vagyok 17 és szerintem ez a ciki hogy én vagyok szűz, lányoknál egyáltalán nem:S
9/27 anonim válasza:
Nem ciki ha vki szűz, legyen az fiú vagy lány. A nyomorék mai világ nyomja a tinikre hogy ciki, de egyáltalán nem az!!! Várj az igazira!
10/27 anonim válasza:
utolsóval teljesen egyet tudok érteni,mert a világ siet és siettet,azért nem kell nektek sietni,sőt senkinek aki szűz én se sietek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!