Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Akik 30 évesen még mindig...

Akik 30 évesen még mindig szüzek, azoknak már szüznek kell maradni. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Szerintem azoknak akik 30 évesen még mindig szűzek, nem kellene már elveszíteniük. Ők komoly bajba lehetnek mentálisan. Valami el lett rontva a nevelésükben, vagy valami történhetett velük ami miatt még mindig szűzek.

Ez csak, úgy felötlött bennem ez a kérdés, mivel én is szűz vagyok. Velem úgy bánt el a sors, hogy alacsony vagyok és a péniszméretem se nagy. Ezáltal teljesen megváltoztam. Aszociális, komoly depressziós, eszméletlen gátlásos lettem. Ez 15 éves korom óta tart. Nevelésem se volt jó, mivel anyám prűd. Szexuális dolgokról nem volt szó sose. Ha ment egy filmben szexjelenet azonnal elkapcsolta...Nagyon nem lehet csodálkozni, hogy ilyen lettem.

27/F

2014. okt. 24. 10:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
havi 1 milla talán, abból már futná fullszervízre.
2014. okt. 26. 20:52
 12/13 anonim ***** válasza:

#8 Te komolyan hülye vagy, azt hiszed segítene rajtad egymilló forint? Több pénzből csak alkalmi kapcsolat lehet, ha lusta vagy magadon változtatni. Érdekes kevés embernek van egymillió forintja, sőt sokaknak alig van pénzük, érdekes módon mégis van barátnőjük, komoly kapcsolatuk, ökörség pénzre fogni a sikertelenséget.

Kérdező ne törődj a múlttal egyszerűen zárd le! Attól, hogy szűz vagy még ott tartasz, mint egy hasonló korodbeli, ne törödj azzal, hogy nincs tapasztalatod, mert ha állandóan ezen kattogsz, akkor idő múlásával rosszabb lesz és bekövetkezik az amitől félsz. Szedd össze magad találj valami jó elfoglaltságot, amiben örömödet leled és tudsz ismerkedni, de ne szórakozóhelyeken részegen játsz a hülyét, csak azért írom, mert a sok kis hülye nokedli erről ossza az észt. Alacsonyságról meg annyit, hogy nézd meg Al Pacinot, elég alacsony, de nagyon férfias ember egyben a kedvenc színészem is.

2015. márc. 6. 13:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Na, bár én nem a szüleimnek tulajdonítom, hogy csaknem itt tartok én is, ahol te, de nyilván mi sem együtt néztük a tv-ben a szaftos jeleneteket :P Ők is elkapcsoltak ilyenkor, stb. Egyszerűen ezek nem családi filmek. Na meg velem sem beszéltek meg semmit, hogy hogy születik a gyerek, mit kell ahhoz csinálni. Ezeket összeszedtem apránként. És soha nem öleltek meg, bár így utólag nem hiányzik. Nem prűdek, de ezek nálunk tabuk.

És most se kérdezgetnek, hogy de nem kéne-e olykor néha hazahoznom nőket?? Csak annyit kérdezget anyukám, hogy az aktuális csajjal mi van. Hát nem sok van, eddig csak "hátrányos helyzetű" (vagy fogyi) lányok akartak tőlem bármit is.

Én nem vagyok túl gátlásos, maximum görcsösnek vagy félősnek mondanak.

Ja és nekem van nem csak 1 millióm, de ez még nem old meg semmit. Költhetném prostira is, de nem vágyok annyira a szexre, hogy egy ilyen vállalhatatlan dolgot megtegyek. Nem vagyok elég motivált hozzá. Összességében sem várok már nagy megváltást attól, ha majd lesz szexpartnerem, a hormonok tombolásáról már lekéstem. Depressziós én nem voltam még sosem (bár ki tudja, hogy az hol kezdődik), és egyre szociálisabb és aktívabb vagyok, ahogy megtalálom magamat, és megkésve, de összeérnek a dolgok.

28/F

2015. márc. 7. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!