Akik 30 évesen még mindig szüzek, azoknak már szüznek
kell maradni. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Szerintem azoknak akik 30 évesen még mindig szűzek, nem kellene már elveszíteniük. Ők komoly bajba lehetnek mentálisan. Valami el lett rontva a nevelésükben, vagy valami történhetett velük ami miatt még mindig szűzek.
Ez csak, úgy felötlött bennem ez a kérdés, mivel én is szűz vagyok. Velem úgy bánt el a sors, hogy alacsony vagyok és a péniszméretem se nagy. Ezáltal teljesen megváltoztam. Aszociális, komoly depressziós, eszméletlen gátlásos lettem. Ez 15 éves korom óta tart. Nevelésem se volt jó, mivel anyám prűd. Szexuális dolgokról nem volt szó sose. Ha ment egy filmben szexjelenet azonnal elkapcsolta...Nagyon nem lehet csodálkozni, hogy ilyen lettem.
Hadjuk már ezt a társadalmi ökörséget,meg az agybajosok által ismételt degeneráltságot.Miért lenne baj ugyanolyan ember mint a többi és kész.Fas zom kivan ezzel a marhasággal,főleg hogy nem is kicsit az.
2014. okt. 24. 10:35
2/13 anonim válasza:
Ha neked jó ez az állapot (a soraidból úgy tűnik, hogy egyáltalán nem), akkor maradj szűz, ha nem jó ez az állapot, akkor tegyél ellene!
2014. okt. 24. 10:44
3/13 anonim válasza:
Gondolom te is belatod a hiba benned van :) Vagy felkototd a nadragodat es neki esel egy szemelyiseg fejlesztesnek,vagy maradnak a ku..vak.De szerintem azokhoz te nemmersz elmenni:)
2014. okt. 24. 10:45
4/13 anonim válasza:
Ha 30 év felett se fogok olyan csajt találni, ki őszintén viszonozza az érzéseimet, akkor bizony az maradok.
Akinek nem tetszik, az nyugodtan a vonat alá feküdhet!
2014. okt. 24. 10:47
5/13 anonim válasza:
hát akinek nincs igénye a szexre, annak nem kell szexelnie, csak mert 'társadalmi elvárás'. de ha neked ez így nemjó, akkor kapd össze magad. nem minden alacsony, kispéniszű férfi hal meg szüzen.
2014. okt. 24. 10:47
6/13 anonim válasza:
keress egy alacsony, szűk puncijú lányt!
2014. okt. 24. 10:48
7/13 anonim válasza:
Ez csak neked okoz problémát
2014. okt. 24. 10:50
8/13 anonim válasza:
"komoly bajba lehetnek mentálisan. " Velem annyi baj van, hogy addig nem akarok komoly kapcsolatot, ameddig össze nem szedem magam anyagilag. Tehát ha szereznék 1millió ft-ot akkor máris keresnék egy barátnőt. Amúgy az élet minden területén normális vagyok. Bár még van egy "kis" problémám. Az hogy ugyan odamerek menni egy csajhoz. De sajnos nincs jó dumám. 30f szűz. Ja és nekem igenis igényem van a szexre. Csak szexpartnert nagyon nehéz találni. A pénzszerzéssel tenném egy nehézségi szintre.
2014. okt. 24. 11:33
9/13 anonim válasza:
#8 Gondolod hogy 1 millió forint megoldaná az anyagi gondjaidat?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!