Ahhoz, hogy valaki pap / apáca legyen, szűznek kell lenni vagy szűznek kell maradni?
Jó páran sehogy.
A többinek is lelki betegségeket okozhat.
Szia!
Én úgy gondolom, hogy titokban mindenki azt csinál, amit akar (úgy értem, hogy az emberek elől el tudja rejteni), sokszor anélkül, hogy az kiderülne.
Így lehet az, hogy mind a cölibátust fogadott papok, mind az apácák elméletileg nem maszturbálnak, de amikor magukra maradnak, ember nem látja, hogy ki mihez kezd.
Én írtam ki egy olyan kérdést katolikusoknak, hogy valóban MINDEN bűnüket meggyónják-e a papnak?
Természetesen olyan válaszok érkeztek, hogy igen, minden egyes bűnt.
De én ezt sem tudom elhinni.
Persze biztos vannak már kialakult sablonszövegek, amiket gyónáskor előrántanak.
De nem hiszem, hogy a többség, aki el is megy gyónni, pontosan, mindegyik bűnét a nevén nevezi, és az elkövetések számát is számon tartja...
Bocsánat, ha látszólag off a válaszom.
Sehogy nem bìrjàk ki..Legalabbis a legnagyobb %-a. Viszont sokkal apàca lezbikus/biszex kapcsolata van.
Elvileg a (katolikus)papok cölibàtust fogadnak ..de mennyirol kiderult h meleg, prostikat fogadnak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!