Én becsülöm ,mert szerintem egy szép dolog. Sokkal jobb amikor tudod ,hogy nem mentek még végig 1000-en a szerelmeden. Ha meg tanítgatni kell akkor mi van ? Amúgy is a legjobb azzal az ágyban akit szeretsz és ha mind ketten élvezik akkor mi a gond ? Miért kell mindig mindennek a legtökéletesebbnek lennie. Ha mindent elérünk hamar ,akkor miért vagyunk ? Együtt kűzdeni a legszebb. És a 17 éves lány aki úgy gondolja hogy az a pasi menő aki sok nővel fekszik le , hát ez sem igaz. Csak a lányok ezzel nyugtatják magukat akik ribik ,hogyha a férfiak megtehetik akkor a nők is. Itt kűzdötök az egyenjogúságért amikor meg kezdeményezni kell akkor tegye a férfi ,ha fizetni kell akkor tegye a férfi stb. Na mindegy. És szerintem teljesen jó, ha nem vagy sok férfival.
2010. jan. 24. 18:29
12/21 anonim válasza:
Én vagyok az a 17éves.
Nem azt mondtam hogy ez így jó,de sok pasi van ezzel így és én nem nyugtatom magam ezzel.Rengeteg srác ismerősöm mondta hogy nálunk tényleg így van,menő ha minél több csajt fektett meg,de elitélik azokat a csajokat,akiket sokszor megfektettek már,mert ők a kurv@'k.Én elitélem az olyan csajokat akik mindenkivel lefekszenek,én nem tartozok közéjük s nem is fogok.
2010. jan. 24. 19:39
13/21 anonim válasza:
Akkor jó "pasikat" ismersz , erre csak azt tudom mondani.
2010. jan. 24. 19:51
14/21 anonim válasza:
Becsülöm. Ellentétben az előző hozzászólókkal: nem kell sok partner ahhoz, hogy jó légy az ágyban. Elég egy is, aki türelmes, ha hagyod magad vezetni. Tapasztalat. F
2010. jan. 24. 20:13
15/21 anonim válasza:
szia
én fiu vagyok és még szüz
én nagyon értékelem és becsülöm,ha vannak olyan lányok amilyen te is vagy
végre egy ilyen lány amilyen te vagy:)
2010. jan. 25. 12:35
16/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2010. jan. 25. 13:42
17/21 anonim válasza:
17:36-os:
én se fektettem még meg sok kurW@t meg nem is fogok de azért szívesen tanítanálak:P
am a kérdésre válaszolva:
igen manapság a haverok körében szégyen a szüzesség meg h nem volt a csaj sok pasival...de hidd el aki tényleg szeret annak pont az imponál ha nem tudott az összes stri..i megfektetni!!!
2010. jan. 26. 00:43
18/21 anonim válasza:
Szia!
Én egy 17 éves lány vagyok, még szűz, és én "várok az igazira" mert szerintem elég kevés pasi van a világon, aki megérdemli, h egy lány a szüzességét adja neki. Meg az sem becsülendő, aki már 100 lánnyal lefeküdt, mert ez nem dicsőség!
2010. jan. 26. 11:04
19/21 anonim válasza:
Én nemértem ,hogy mi értelme tartogatni? Nem tök mindegy h kivel? Amúgymeg miért ne lenne dicsőség...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!