A pasik jobban becsülik, és értékelik a szűz lányokat? . Esetleg jobban is akarják őket? Tehát "izgat" titeket a dolog? Én 21 és szűz lány vagyok.
Becsülném persze, de annyira azért nem mérvadó a dolog. Egy nem-szűz lánynál más szempontok lehetnek megnyerőek. Meg amúgy is, ki nem szarja le.
De cikinek semmiképpen nem mondanám.
Szerintem nem ciki, ha egy lány szűz. Ezt csak az a lány mondja aki már nem szűz irigységből.
Sok férfit izgat a dolog de a legtöbbet csak a trófeáért. Elveszi a szüzességedet aztán egy kis idő mulva passzol. (Addig "jobban" akar.) Te meg úgy érzed, hogy elraboltak tőled valamit. A lányok meg akik a szűzességet cikinek tartják szeretnék, hogy mindenki olyan legyen mint ők.
Én abban a szerencsében részesültem, hogy egy szűz lányt vettem el feleségül (A párom akkor 25 éves volt.) és azelőtt két évig udvaroltam neki. Természetesen nagyon izgatott a dolog, de annak is megvan a sz;ps;ge, hogy amikor összeesküdtök utána adod oda magad a párodnak. (Megünnepeled az egybekelést). :)
Lehet,de nem minden pasi.
Én összejöttem egy sráccal, előtte egy héttel ismerkedtünk meg, 2x találkoztunk, utána msnen beszélgettünk ,és szóba jött hogy szüz vagyok e még..
Irtam neki hogy nem..erre ő,hogy majd ő elveszi meg ienek..
Aztán elmesélte a haveri társaságának az aznapi beszélgetést, és mindenki rajtam röhögött :S
Szval pasi válogatja! De ne siesd el!
* igen..szüz vagyok.
már megláccik h nem aludtam,hülyeségeket irok XD
Ha szeretjük a bizonyos lányt úgy naggyából mindeggy:)
Amúgy nemtom eldönteni egy szűz lánnyal sokat kell szenvedni:Dmíg az ellenkezővel nem!
de ez nem tántorítana el neke talán mégiscsak jobb lenne egy szűz csaj d eúgy végtére mindeggy:)21évesen vagy annyira érett hogy élvezzed is necsak fájjon:Dszoval mindent bele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!