Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk mennyire értékelik azt, hogy egy lány még vágyódik utána és mindent megtenne annak érdekébe, hogy újra legyen valami?
Mintha csak én írtam volna ezt a kérdést. Ugyanez van nálam is, és Ő is 1 év után szakított velem. A nem akar kötődni senkihez szöveg, pedig annyit jelent h szabadságra vágyik, élni akar, vagyis megunt és új lányokkal akar ismerkedni. Az eszem tudja h miért is jönne vissza, de a szívem nem képes elfogadni.
Hidd el ha tényleg fontos lennél neki akkor veled lenne. jobbat érdemelsz! tudom nagyon nehéz, mert én is iszonyúan szenvedek, szeretem. Lehet idővel rájön h fúú b***meg jó hülye voltam,de nem hiszem.
(Amúgy nap mint nap ezt lehet hallani "én még nem éltem ki magam/szabadságra vágyom", valószínüleg az ilyen ember felfogása később sem fog változni, szóval jobb ha inkább most váltok szét)
Köszönöm az utolsónak :)
Nagyon nehéz így nélküle és rézben meg is értem, hogy miért akar most senkihez kötődni, még fiatal, De én várni tudnék rá akár örökké mert tényleg minden jó volt vele ő se panaszkodott bár nem az a típus aki kimondja a gondjait.
Persze tudom,de az hogy te csak vársz vársz és vársz ő meg kitudja mit csinál az sem jó,mert így felemészted magad. Lehet időközbe neked is jönni fog valaki más, én is csak ebbe bízok, meg persze abba amit mindenki állandóan hajtogat:"az idő majd segít"hát várom már h segítsen mert én lassan 3 hónapja szenvedek.:D :(
Az én volt barátom anno sokat küzdött értem még összejöttünk. Most meg fordult a kocka, kérdeztem tőle h és Ő miért nem hagyja h most én harcoljak, de erre ő azt mondta h ez már más. Olyan mintha teljesen más embert ismertem volna. (utolsó voltam)
Igen ezek az alapmondatok amiket hallottam több embertől, de nem vigasztalnak ("idő megoldja" "jön más" stb") Egyik sem igaz rézben mert ha az idő elmúlásával telnek a napok történnek események körülötted te attól még fogsz rá gondolni, vágyódni felé (te estedben is 3 hónap:P) na és ha jön is más nem leszel boldog mivel a szíved másfelé húz. Nemkönnyű tudom én is, feltennék még egy kérdést akit szerettél igazán azt újratudnád szeretni?
PM-mailt tudnál írni utolsó?:)
"A kérdező kommentje:
Voltál már szerelmes? A kb 11 hónap miatt ami leírhatatlan. Tudod, ha akkor lehetett minden szép és jó tökéletes egyben pár nehézségek mellett akkor azt te mért dobnád el ilyen könnyen? Ezért se értem sokszor őt ő hogy volt erre képes!"
Voltam már szerelmes, több, mint 4 évig egy osztálytársamba. És tényleg szerelem volt, viszonzatlan, és nem is tudta.
Na most, ha ő nem akar kötődni senkihez, akkor egyszerűen még nem elég érett az ilyen szintű pákapcsolathoz. Az éretlen meg határozatlan emberekkel meg bizony nem árt vigyázni, mert ők képesek a legfájdalmasabb és legmélyebb lelki sérüléseket okozni másoknak is, önmaguk mellett persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!