A mostani fiuk értékelik még azt hogy egy lány nem fekszik össze füvel-fával? Vagy egyáltalán nem becsülik meg azt ha egy lány szüz?
nagyon becsülöm!!
kevés az ilyen..azt se tudtam vannak még:)
respect!
Értékelik ha nem fekszel össze fűvel-fával előtte,mert mint tudjuk : " Ha a pasi megdug 100 csajt,ő lesz a király a haverok körében,ha egy lányt 100 srác megdugja ő lesz a kurv@" :)
Ez nagyon igazságtalan,de így van..
17/L
Engem nemigazán érdekel h hányan #&@ meg előttem. Hóót nem érdekel az ügy. De ha választani kéne akkor biztos azt választanám akinek több pasija volt mert nekem nem szándékom "tanítgatni".
19/F
Az elején mindenki kezdő,vaahogy nekik is bele kell jönniük :)
Az meg hogy 19 évesen nem akarsz tanítgatni,téged is még tanítani kell sok mindenre :D na ez a ciki,hogy lenézitek a szűz illetve kevesebb pasival fetrengő csajt,mostmár menőbb a kurv@kat felszedni :) Hát ez van,ezért nem szerettem sose az én korombelieket..
én eddig úgy vettem észre, hogy értékelik =D ami meg a tapasztalatot illeti... mostani párom a második az életemben akivel lefekszem és eddig semmi panasz nem volt =) bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy ő se volt még sok lánnyal, és akármennyire hihetetlen, én nagyon örültem neki, hogy nem feküdt össze bárkivel, és közösen fedezünk fel egy csomó mindent. ha ő nem lenne és párt keresnék tuti nem jönnék össze olyan pasival aki azzal menőzik, hogy 100 csajjal volt már =D
19/L
29%
Valóban hülyeségnek szántad, de igazad van!
Egy nőnek tényleg nem árt a több partner, egyrészt összehasonlítás miatt és tapasztalat miatt is!
Tehát a nőknek sok gyakorlás kell!
Lány vagyok.
És sajnos tapasztalatlan:((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!