Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha valaki 15 évesen elveszti...

Ha valaki 15 évesen elveszti a szüzességét, arról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Természetesen úgy,ha teljesen késznek érzi magát,szerelemből teszi,védekeznek.

2014. okt. 16. 16:51
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
59%

Én férfi vagyok, és szerintem is rossz hasonlat. Egy nőnek pont úgy joga van mindenkivel kamatyolni, mint egy férfinak. Szerintem ez addig nem ribbancság, amíg ez nyíltan, nem más háta mögött történik, és mindkét fél tudja, hogy mire megy ki a játék.

Ne legyünk irigyek, mert nekünk jutott annyi nő, amennyit szeretnénk. :)

2014. okt. 18. 20:56
 32/46 anonim ***** válasza:
55%

Egyébként nyilván nem hasonlít egy pénisz egy kulcsra, Radnóti se azért mondta a nőjére, hogy suttogó faág mert úgy néz ki mint egy akácfa. Ennyire primitív emberek, akik még a hasonlat fogalmával sincsenek tisztában nem is értem minek vezetnek blogot.

Egyébként a lakat annál értékesebb minél nehezebb feltörni, nyilván egy lány is annál értékesebb minél kevesebb embernek dobja oda magát és minnél nehezebb meghódítani, ennyi a hasonlat, ha nem értetted volna, vagy te ezzel nem értesz egyet?

Most a 2. fiús részével lehetne vitatkozni, de az amúgy se a kérdéshez tartozik, mert egy lány tette fel...

2014. okt. 18. 20:56
 33/46 anonim ***** válasza:
54%
# 31 Az a baj, hogy az ilyen "kamatyolós" nőknek főként olyan férfiak szoktak örülni, akiknek nem nagyon jut értelmes nő vagy képtelenek szerezni és végre meg tudnak valakit dugni. :) Szóval nincs nagyon mire irigykedni.
2014. okt. 18. 20:58
 34/46 anonim ***** válasza:
59%

Megy az értelem nagyon...;)

Erre már reagálni sem vagyok hajlandó.

2014. okt. 18. 21:23
 35/46 anonim ***** válasza:
54%
remek, kicsit én is sajnálom, hogy lesüllyedtem a szintedre, gondolom a felét se értetted annak amit írtam :)
2014. okt. 18. 21:42
 36/46 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem nincs ezzel semmi gond mindeki akkor veszti el mikor akarja ha 13 éves az se gond
2014. okt. 18. 22:36
 37/46 anonim válasza:
47%

Uramisten, milyen visszamaradott 1-2 ember itt.:D

Én 16 vagyok, és édesanyámmal MINDENT megbeszélek. Ő azt mondta hogy ha szeretem a barátomat, és készen állok rá, tegyem meg nyugodtan, csak védekezz

2014. okt. 19. 10:04
 38/46 anonim ***** válasza:

36-os nem igat, 37-es teljesen normális gondolkodás hasonlóképpen voltam vele.

"csak egyszerűen simán magadra vetted a r.banc jelzőt..."

ha ezt nekem szántad, akkor ki kell ábrándítsalak, hogy félreértelmeztél mindent.

Pont hogy szinte dicsértem magam, hogy nekem nem lesz már más barátom, örökre csak ő marad. Amiért ez meg lett osztva, ahhoz kapcsolódott, hogy én sem voltam olyan idős, de jól is tettem, hogy nem vártam tovább.

R*bancosságával pedig egyetértettem azoknak a hölgyeményeknek akik 17 éves korukig már vagy 5-6 férfival szeretkeztek, ennyi.

2014. okt. 19. 19:07
 39/46 anonim ***** válasza:
59%

Népdalok szólnak arról, hogy 12 évesen már nem csak magától mozgott a szénabála.

Ma már picit könnyebb védekezni és elég tisztán lehet szeretkezni. Aki ezt sajnálja, irigyli mástól, az nézzen szépen magába, hogy milyen alapon teheti meg ezt!

2014. okt. 19. 20:47
 40/46 anonim ***** válasza:
beteg emberek írnak ide, akik szerint 12-13 éves gyerekeknek tök normális szexelni, tényleg ennyi pedofil van itt?
2014. okt. 19. 21:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!