Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha valaki 15 évesen elveszti...

Ha valaki 15 évesen elveszti a szüzességét, arról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Természetesen úgy,ha teljesen késznek érzi magát,szerelemből teszi,védekeznek.

2014. okt. 16. 16:51
1 2 3 4 5
 21/46 anonim válasza:
18%

Korai... szégyen hogy már valaki 15 évesen elveszti.... -.-""

Hova süllyed a világ??? Az a normális ember aki kb. 17 évesen veszíti el vagy később. :)

Hiába mondjátok hogy nincs igazam ;)

Tudom hogy ez a kemény igazság szóval na :3

23/F

2014. okt. 17. 14:42
 22/46 anonim ***** válasza:
annyira hihetetlenül túlmisztifikálják az emberek a dolgot.. nemértem miért...
2014. okt. 17. 17:00
 23/46 anonim ***** válasza:
100%
jó tudni, hogy azon múlt, hogy nem normális ember vagyok, hogy nem 17, hanem 16 éves voltam, mikor először szexeltem. Szomorú :(
2014. okt. 17. 19:08
 24/46 anonim ***** válasza:

# 16

-.- Most én is kezdjem el a ceruza-hegyező hasonlatot ? szánalmas...

2014. okt. 17. 19:10
 25/46 anonim ***** válasza:
55%

Szerinted ugyanaz a hegyező, ami hegyezi a ceruzákat sorra, mint a lakat, amit ki kell nyitni? :D

Gratulálok. :D

2014. okt. 17. 23:47
 26/46 anonim ***** válasza:
61%

"azon vesziészre magát, hogy mégcsak 17, és már vagy 10 sráccal volt együtt... és az rengeteg

"

Jézusúristen.

Le lettem pontozva, pedig szerintem értelmesen megírtam, hogy miért lehet probléma, és miért nem.

Majdnem 16 voltam, de könyörgöm, csak egy fiúval vagyok azóta is, csak vele és csak vele leszek a jövőben is.

Az ha 17 éves korára egy lány vagy 5-6 fiúval volt, az nekem is furcsa, vagy elfogadhatatlan, de nekem életem legjobb döntése volt az akkori együttlét.

Ne általánosítsatok, a kérdező nem a r*bancokra célzott, mert aki 15 évesen elveszíti egy buliban, aztán össze-vissza van valakikkel, az igen, más.

17-es.

2014. okt. 18. 13:44
 27/46 anonim ***** válasza:
Én gratulálok neked, csak a primitiv buta emberek jönnek ezzel a szar hasonlattal, akikben annyi nincs, hogy átgondolják a dolgokat és inkább dobálóznak ezekkel a hangzatos szutykokkal, amiknek baromira semmi értelme. -.-
2014. okt. 18. 13:56
 28/46 anonim ***** válasza:
55%
Van értelme, de ezek szerint te túl fogyatékos vagy, hogy megértsd a hasonlatot. Vagy csak egyszerűen simán magadra vetted a r.banc jelzőt...
2014. okt. 18. 14:08
 29/46 anonim ***** válasza:
61%

HÁT PERRRSZE hogy van értelme, hogy is ne lenne.

Ajánlom az alábbi írást

"Ha egy nő sok pasival lefekszik, az ri-banc, de ha egy pasinak megvolt a fél vármegye, akkor menő. Elvégre ha egy kulcs minden zárat nyit, az kur-vajó kulcs, de ha egy zárat minden kulcs nyit, az nagyon szar zár.

Igen, ezt a példát szokta felhozni az összes olyan tripperpista, akinek csökevényes, egocentrikus világképe szerint ha már a lábai közé odanőtt egy lőcs, akkor meg kell dugni mindenkit, aki él és mozog... ellenben úgy képzeli, hogy ez kizárólag az ő kiváltsága. Vagy netán fél, hogy ha a 426. "áldozatával" komolyabbra fordul a viszony, nehogy úgy bánjanak vele, ahogy ő az addigi 425 "kalandjával". Mert ugye ezt az "indoklást" hímsoviniszta, agyukat a makkjuk alatt hordó kanok találták ki és terjesztik. Persze, arról már hallgatnak, hogy ugyan egy 15 centis kolbászért miért is kéne megvenni egy egész disznót? Ja, igen, erről hallgatnak nagyon. Meg hát ameddig a pina nem hasonlít zárszerkezetre, és a faszon sincs semmi, ami egy kulcsra hasonlít, addig ezt a hasonlatot nyugodtan odadobhatjuk a többi igénytelen, gagyi hasonlathoz."

2014. okt. 18. 17:57
 30/46 anonim ***** válasza:
37%

"Persze, arról már hallgatnak, hogy ugyan egy 15 centis kolbászért miért is kéne megvenni egy egész disznót?"

Tehát leszól egy hasonlatot, de beleír egy még nagyobb gagyit, aminek ráadásul semmi értelme, és azt sugallja, hogy a nőknek csak a fas* kell, csak azért tartják el a férfiakat, de ha már eltartják legalább a fas*a legyen nagy. Gratulálok. Ettől meg nem lesz igazad, mert egy feminista ku-rva gagyi blogjáról idemásolod ezt a szánalmas, értelmetlen szöveget.

Arról nem is beszélve, hogy tisztára úgy jön le az egész vergődés, hogy had legyen már a nőknek is joga fűvel fával dugni, de ha ennyire erre vágysz akkor csináld csak. Mellesleg senki se dicsérte itt a mindenkit megkúró fiúkat szóval nem is értem a vergődésed.

2014. okt. 18. 20:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!