Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha valaki 15 évesen elveszti...

Ha valaki 15 évesen elveszti a szüzességét, arról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Természetesen úgy,ha teljesen késznek érzi magát,szerelemből teszi,védekeznek.

2014. okt. 16. 16:51
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)szerencsére a legtöbben nem gondoltok emiatt könnyűvérűnek,mert tényleg nem tenném bárkivel,de vele szeretjük egymást régóta,bízom benne:)
2014. okt. 16. 17:20
 12/46 anonim ***** válasza:
Nekem 18 évesen volt saját keresetem, és egy 19 évesnek igenis lehet, akár iskola mellett, ha tesz érte
2014. okt. 16. 17:31
 13/46 anonim ***** válasza:
64%
Most komolyan egy olyan oldalon akarod megkérdezni ahol hemzsegnek a pedofilok meg a 14-16 éves kanos tinifiúk? Szerinted milyen választ fogsz kapni?
2014. okt. 16. 18:34
 14/46 anonim ***** válasza:
magasjól szajok já
2014. okt. 16. 18:42
 15/46 anonim ***** válasza:

Jegyezd meg kislány! Olyan nincs, hoyg egy nő könnyűvérű! Mert mit is nevezünk annak? Ha hamar lefekszik egy pasival. De miért ne tenné? Ha tetszik neki a pasi, akkor miért húzná az időt? Ha meg nem tetszik, akkor nem korán...de SOHA nem fog vele lefeküdni.

A nőknek is jár a szex, kicsit szemétség, hogy egy nő akkor erős, ha lakatot tud tenni a nemiszervére egy férfi meg akkor erős, ha minél több helyen járt a nemiszerve... Na ne már. Ne ezen az oldalon tájékozódj!

2014. okt. 16. 19:16
 16/46 anonim ***** válasza:
30%

15:

Képzelj egy olyan kulcsot, ami minden zárt kinyit. Nos, az egy elég fasza kulcs, ugye? Aztán képzelj egy olyan zárat, amit bármelyik kulcs kinyit. Az egy elég szar zár..

2014. okt. 16. 19:48
 17/46 anonim ***** válasza:
91%

"15 éves, semmi anyagi fedezete, háttere nincs. Ha becsúszik egy nem várt terhesség nem tudom mit kezd a helyzettel. Egy 15 éves, legyen szó fiúról, lányról, ne a szexről fantáziáljon. Tanuljon tisztességgel, kezdjen magával valamit. Az illetőt nem ismerem, így megítélni nem tudom, esetleg annyit, hogy valamilyen szinten felelőtlen."

A kérdés úgy hangzott, hogy szerelemből teszik és kellőképpen VÉDEKEZNEK.

Tudom, mert én is 15 évesen ismertem meg a barátomat. Előtte még csókolózni se csókolóztam. Aztán annyira beleszerettem, hogy már akkor úgy gondoltam, hogy nem akarok később, soha se szakítani.

A 16-ot meg akartam várni, míg összebújunk. Aztán mikor már 1 hónap volt kb. a szülinapomig, egy este amikor minden megszűnt létezni, mi ott voltunk és kihasználtuk a szerelem ajándékát.

Szerintem most azt bánnám, ha akkor nem lettünk volna együtt annyira jó volt, meg ha lehet mondani tökéletes. Neki is én voltam az első. Azóta is vele vagyok és nem változott a véleményem, miszerint én már másra nem fogok tudni ránézni, a gondolattól is rosszul vagyok.

Másrészt a kishúgom 14 éves, jövőre lesz 15 és olyan kicsi, hogy el sem tudnék képzelni mellette egy fiút sem.

Vagyis én koromhoz képest érett ... voltam, logikusan gondolkodtam, felfogtam a helyzetet és a legjobbat kihoztam belőle, viszont húgom teljesen más eset, ő még inkább gyerek.

Vagyis ha valaki fiatalon szeretkezik az nem elítélendő, mert mindez csak SZEMÉLYISÉGtől függ.

Valaki nem érett rá 15, de még 17 évesen sem, valaki meg már igen, ennyi az egész.

18/L

2014. okt. 16. 20:28
 18/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat főleg az utolsónak:) én is korán érő típus vagyok,mindig többnek gondolnak a koromnál és nem kizárólag kinézetre gondolok.
2014. okt. 16. 20:53
 19/46 anonim ***** válasza:
66%
En is 15evesen vesztettem el.Meg mindig 15vagyok nem bantam meg.Jo volt szep volt.:) F
2014. okt. 16. 21:00
 20/46 anonim ***** válasza:
0%
én a mai fiatal generációba tartozom, de eléggé elítélem az ilyen korai dolgokat... nekünk persze más, mert nem jelent semmi mást a szüzesség azon kívül, hogy minél előbb elveszítsük... de a lányoknál... hát... az a baj, hogy aki olyan hamar elveszíti, az elég gyakran elindul az árral, és azon vesziészre magát, hogy mégcsak 17, és már vagy 10 sráccal volt együtt... és az rengeteg
2014. okt. 17. 12:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!