Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire tartozik a szülőre...

Mennyire tartozik a szülőre ha a lánya elveszti a szüzességét?

Figyelt kérdés

20éves leszek, és nemrég volt az első. Nemtudom hogy elmondjam-e anyukámnak, mennyire tartozik ez rá..egyébként jó a viszonyunk, sok mindenről szoktunk beszélni, de ezzel kapcsolatban valahogy vannak gátlásaim, hogy elmondjam-e, meg h alapból mennyire szokták ezt megosztani a szülővel..

Ti elmondtátok otthon? mennyi idősek voltatok?

2014. júl. 23. 14:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
44%
19 éves vagyok, még szűz vagyok , de ha megtörténne elmondanám anyának.
2014. júl. 23. 14:54
 2/18 anonim ***** válasza:
71%
Meg ha mondjuk valami baj van akkor tudnék hozzáfordulni.
2014. júl. 23. 14:54
 3/18 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem kérdezik akkor meg miért kell bejelenteni? Titkolnod sem kell, de ha nem esik szóba akkor szerintem felesleges.
2014. júl. 23. 14:55
 4/18 anonim ***** válasza:
71%
szerintem nem kell beszámolnod róla. ha valami baj van elég arról.
2014. júl. 23. 14:56
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Tobb, mint egy eve vesztettem el, de en azota sem kotottem a szulok orrara. Bar szerintem sejtik, de en nem szoltam, nem is volt tema soha.
2014. júl. 23. 14:58
 6/18 anonim ***** válasza:
71%
Én 19 voltam, amikor elvesztettem. Utólag mondtam csak el anyunak. Mondta, ha bármi baj van, ebből fakadó kérdésem, problémám van, nyugodtan forduljak hozzá. Kész. Aztán többet nem beszéltünk róla.
2014. júl. 23. 14:58
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez a te magánéleted intim magánügy ,én a helyedben nem mondanám el nem hiszem hogy rá tartozik.
2014. júl. 23. 14:59
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én szüleim elég konzervatívak ebből a szempontból.A szex téma náluk tabu.Nem beszéltem nekik ilyenekről.Tudták alapból,mivel volt barátom.
2014. júl. 23. 15:05
 9/18 anonim ***** válasza:
71%

Én nem mondtam el. Viszont megkérdeztem,hogy aludhat-e nálam a barátom. Aztán rendszeresen együtt aludtunk.

Ebből gondolom rájött.:D

2014. júl. 23. 15:08
 10/18 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem semmi köze a szülőknek a gyerekük magánéletéhez. Nem mondtam el, nem tartozik se anyámra, sem apámra. Amúgy 19 évesen vesztettem el.

Ha fiatalkorú, akkor annyiban van köze a szülőknek, hogy neveljék bele felvilágosításkor a védekezés fontosságát. Ennyi.

2014. júl. 23. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!