Mennyire tartozik a szülőre ha a lánya elveszti a szüzességét?
20éves leszek, és nemrég volt az első. Nemtudom hogy elmondjam-e anyukámnak, mennyire tartozik ez rá..egyébként jó a viszonyunk, sok mindenről szoktunk beszélni, de ezzel kapcsolatban valahogy vannak gátlásaim, hogy elmondjam-e, meg h alapból mennyire szokták ezt megosztani a szülővel..
Ti elmondtátok otthon? mennyi idősek voltatok?
Előtte???? Azt hogy? Előre tervezed a szexet és előtte bejelented anyukádnak vagy hogyan?
Az előre tervezgetés elég hangulatromboló....
Amúgy szerintem még mindig magánügy. Gondolom anyuka sem beszél a szexuális életéről. Akkor neked miért kéne?
"Az előre tervezgetés elég hangulatromboló...."
A kisebbik lányom tőlem kért tanácsot, hogy mit tegyen, amikor félt, hogy csak arra kell a fiúnak.
Azzal semmi probléma ha tanácsot kér a gyerek. Az a saját döntése.
ÉN csak azt nem szeretem amikor egy szülő besértődik azon, hogy a lánya nem jelentette be neki hogy elvesztette a szüzességét...nem beszélte meg vele a dolgot... és csak később, hónapokkal később tudta meg. Milyen alapon sértődik meg az ilyen szülő? Nem tartozik rá. Nem kötelessége a gyereknek bejelenteni.
Én 15 évesen vesztettem el, nem mertem elmondani senkinek mert hogy mit gondolnak rólam de utána féltem hogy van valami ezért beszéltem anyukámmal
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!