Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire tartozik a szülőre...

Mennyire tartozik a szülőre ha a lánya elveszti a szüzességét?

Figyelt kérdés

20éves leszek, és nemrég volt az első. Nemtudom hogy elmondjam-e anyukámnak, mennyire tartozik ez rá..egyébként jó a viszonyunk, sok mindenről szoktunk beszélni, de ezzel kapcsolatban valahogy vannak gátlásaim, hogy elmondjam-e, meg h alapból mennyire szokták ezt megosztani a szülővel..

Ti elmondtátok otthon? mennyi idősek voltatok?

2014. júl. 23. 14:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :)
2014. júl. 31. 01:40
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha meg szorulsz és gond alakul ki akkor beavathatod anyukádat de ha nem szükséges feleslegessen gondolat vágsz anyukádhoz! Elöbb utóbb ugy is rájonnek ha sok fiú kerülget hogy már tul vagy a vizkereszten,
2014. aug. 12. 18:15
 13/18 A kérdező kommentje:
pont szóba került a dolog és elmondtam... azt mondta csalódott hogy nem mondtam el neki előtte
2014. aug. 12. 19:17
 14/18 anonim ***** válasza:

Előtte???? Azt hogy? Előre tervezed a szexet és előtte bejelented anyukádnak vagy hogyan?

Az előre tervezgetés elég hangulatromboló....

Amúgy szerintem még mindig magánügy. Gondolom anyuka sem beszél a szexuális életéről. Akkor neked miért kéne?

2014. aug. 13. 10:36
 15/18 anonim ***** válasza:

"Az előre tervezgetés elég hangulatromboló...."

A kisebbik lányom tőlem kért tanácsot, hogy mit tegyen, amikor félt, hogy csak arra kell a fiúnak.

2014. aug. 13. 11:56
 16/18 anonim válasza:
17 éves vagyok, barátommal 4 hónapja veszítettem el. Én szóltam anyumnak 2 hete hogy jelentsen már be a nőgyógyászhoz mert szeretnék fogamzásgátlót. Rákérdezett hogy lefeküdtem e már barátommal, és így elmondtam neki. Igazából őt csak az a rész érdekelte hogy védekeztünk e normálisan:)
2014. aug. 23. 00:24
 17/18 anonim ***** válasza:

Azzal semmi probléma ha tanácsot kér a gyerek. Az a saját döntése.

ÉN csak azt nem szeretem amikor egy szülő besértődik azon, hogy a lánya nem jelentette be neki hogy elvesztette a szüzességét...nem beszélte meg vele a dolgot... és csak később, hónapokkal később tudta meg. Milyen alapon sértődik meg az ilyen szülő? Nem tartozik rá. Nem kötelessége a gyereknek bejelenteni.

2014. aug. 23. 18:56
 18/18 anonim ***** válasza:

Én 15 évesen vesztettem el, nem mertem elmondani senkinek mert hogy mit gondolnak rólam de utána féltem hogy van valami ezért beszéltem anyukámmal

17/L

2014. aug. 23. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!