Hogy tudnék ellazulni?
Figyelt kérdés
A múltkor szerettünk volna szeretkezni a barátommal, de nem tudta betenni, annyira szűk voltam és fájt, maradt a petting. A héten találkozunk újra (távkapcsolat) és nagyon szeretnénk már szeretkezni. Hogy tudnék ellazulni? Nagyon nedves voltam, azzal nem volt gond, előtte jó hosszú előjáték, nyugodt körülmények. Az is fáj, ha két ujja van bennem, lehet hogy ez a baj?2010. jan. 24. 09:54
1/10 anonim válasza:
nincs semmi baj,csak egyszerűen nem vagy elég tág.mennyi ideje pettingeltek?Én mikor lefeküdtem a bsrátommal már 1 éve pettingeltünk 2 ujj is befért és a pénisze mégis alig fért be és fájt is.
2/10 A kérdező kommentje:
Fél éve vagyunk együtt, hétvégente vagy 2 hetente találkozunk.
2010. jan. 24. 10:30
4/10 A kérdező kommentje:
20
2010. jan. 24. 12:25
5/10 anonim válasza:
inkább az a lényeg, h volt-e már szexkapcsolatod, vagy ez az első...
6/10 A kérdező kommentje:
Ez lesz az első.
2010. jan. 24. 13:55
7/10 anonim válasza:
Ha a barátod igazán szeret, akkor mondd meg neki, legyen türelmes. Mivel ez lesz az első alkalom, nem meglepő, ha szűk vagy, és nagyobb dolgok nem férnek beléd. Megijedni nem kell, kérd meg a párod, hogy sokat ujjazzon, és óvatosan próbálgasson több ujjait is. Fő a fokozatosság, és az odafigyelés, hamarosan elég tág leszel neki, addig pedig legyen türelmes, cserébe kényeztesd őt addig a kezeddel vagy száddal, hidd el, hálás lesz, hogy ennek ellenére nem hanyagolod el.
8/10 anonim válasza:
jah ez mind szép és igaz.. de ha el akarsz lazulni.. igál meg előtte egy feles sütőrumot vagy valami alkoholt ami otthon van.. és laza leszel.. emlékezni is fogsz mindenre...
(rumot használták régebben menstuációs görcsök enyhítésére is!!!)
9/10 anonim válasza:
Igazán szeret? Mert ha igen akkor simán megbeszélitek a dolgot...
10/10 A kérdező kommentje:
Aki értelmes választ adott, annak köszönöm! Akit csak az íráskényszer hajt, annak üzenem, hogy nem kell mindenhez hozzászólni, ettől nem nőnek a pontjaitok, vagy amire hajtotok...
2010. jan. 28. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!