Hogyan tudnék teljesen ellazulni? Vagy hogy ne féljek ennyire az elsőtől?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és még szűz. A barátommal csak az előjátékig jutottunk, de szerintem észrevette rajtam, hogy ideges vagyok..egyszerűen nem tudtam megnyugodni/ellazulni:( Félek, nehogy azt higgye, hogy frigid vagyok vagy valami:S Mit tanácsoltok, mit tegyek?2009. febr. 17. 14:24
1/5 anonim válasza:
Sötétben, behunyt szemmel...Engedd át magad az érzésnek. Nálam ez vált be.
2/5 anonim válasza:
Szerintem még nem akarod te igazán a szexet. Ha biztos lennél a párodban és abban ,hogy vele akarod, akkor nem lennél ideges ennyire, hanem természetes folyamat lenne, hogy tovább is mentek mint az előjáték. Mióta vagytok együtt? Mennyire komoly a kapcsolat? Egyébként a helyszín is sokat számít, főleg az elsőnél. Nem szabad hogy azon izgulj, mikor nyitnak rátok. De elsősorban szerintem a párodnak kell téged megnyugtatnia. Ha ez neki nem megy, nem ő az igazi.
KáOsZ
3/5 anonim válasza:
Ugyan miért lettem lepontozva??? (első)
4/5 anonim válasza:
Mond a csávódnak hogy szívjatok el egy spanglit!Aztán csinálja nyelvel, tuti ellazulsz, ha nem akkor küld el a csávót jó messzire!!!
5/5 anonim válasza:
csal a szemetek t szemeteket puncinus pinátus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!