Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a barátom fél év kapcsolat után sem képes teljesen ellazulni szex közben? 17L
Sziasztok!
Hát sajnos nagy a problémám. :S A helyzet ugyanis az, hogy már fél éve járok a párommal, (ő 18 éves) mégsem képes ellazulni szex közben és után, néha pedig bedobja a depit szeretkezés után... :S Szomorkodik semmiségek miatt, a szex után, az ágyban... :O :S -_- Ez elég elkeserítő tud lenni... Különösen, hogy szerintem jó az ágyban, igazán ÁTADHATNÁ MÁR MAGÁT AZ ÉLVEZETEKNEK! Nem tudom felfogni miért ilyen. :S Nagyon szeretjük egymást, éppen ezért akarom megtudni, mi okozhatja azt hogy képtelen átadni magát az élvezethullámnak...
esetleg, ha nagyon szorong és feszült, próbáld meg ellazítani. egy kis masszázs meg puszi mindenhol.
vagy szeretkezés előtt egy csepp levendula olaj a szobába. az nyugtató hatású.
Mégis? Mi a baja? Min szomorkodik? Ha leírsz pár példát jobban segíthetnénk.
30F
Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
15:23
Sajnos ő az a típus, aki nagyon nehezen tud feloldódni, társaságban is. Nomármost, a szex számára egy nagyon különleges dolog, egy nagy pillanat és saját bevallása szerint gyakran megtorpan a "pillanat nagysága miatt". Azaz rágörcsöl az egészre. Félek, hogy nem mókának, örömszerzésnek fogja fel a szexet, sokkal inkább egy olyasvalaminek, ahol teljesíteni kell (pl. mint egy matematika vizsgánál) A másik meg hogy pánikbeteg, tehát ez is rátesz egy lapáttal... S nem utolsó sorban nagyon szemetek voltak eddig vele a lányok és csak visszautasították, én vagyok az első csaj számára. :D És igen, nagyon sokszor mondom neki hogy mennyire szeretem és hogy milyen jó az ágyban, mert megmondom őszintén, tényleg nem lehet rá panaszom. :) Most már csak neki kellene lazábbnak lennie, mert megmondom őszintén, már kezdem a lelkem mélyén azt hinni hogy velem van a gond hogy nem képes ellazulni... :,( Talán nem vagyok jó barátnő...? Én lennék a hibás...? :,(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!