Hogyan tudna ellazulni sex közben a barátnőm?
elöször azt kéne tudni hogy miért feszült?
most felvetek egyet ha nemjó akkor szolj
szűz. ha te nemvagy szűz akkor próbáld meg te vezetni kényeztesd és ami a legfontosabb ne siess el semit. mivel ha elsieted akkor lehet hogy mégroszabb lessz tőle.
hát haver... bánj a lánnyal úgy mint ha egy olyan nő lenne akit szeretsz és vágysz rá és akkor nem lehet gond.
nagyjából ennyi.
Én 15/l és szűz vagyok. Nemsokára eljön az első 2-3 hónapon belül. Igaz kicsit izgulok, de nem leszek feszült, mert nagyon szeretem,és én is ugyanúgy vágyom rá. (Bár ő nem szűz) Az egyetlen dolog amitől feszült lenne, az a kinézetem. "Tetszek neki, vagy mégse? Nem túl nagy a combom? dagadt a fenekem?"
Ha megmondod neki hogy milyen gyönyörű. és magamból indulok ki akkor garantáltan el fog lazulni, vagy legalábbis jobban. Amúgy meg lehet hogy nem fog sikerülni elsőre minden, még meg kell ismernetek egymás testét minden előtt. Először Petting aztán a sex. És csak ha tényleg szeretitek egymást. Ha már a "dolog" előtt láttátok egymást meztelenül és a saját/a másik testét is megismertétek, akkor már nem lesz min feszengeni.
Remélem segítettem.
15/L
Szeresd, pettingelj vele sokat...simogasd, csókolgasd, először csak a nyakát, melleit, vagy ahol szereti. Nálam így elmúlt a félelmem a szextől.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!