Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan tudna ellazulni sex...

Hogyan tudna ellazulni sex közben a barátnőm?

Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 23:58
1 2
 1/13 emberke válasza:

elöször azt kéne tudni hogy miért feszült?

most felvetek egyet ha nemjó akkor szolj

szűz. ha te nemvagy szűz akkor próbáld meg te vezetni kényeztesd és ami a legfontosabb ne siess el semit. mivel ha elsieted akkor lehet hogy mégroszabb lessz tőle.

2010. dec. 23. 00:00
 2/13 A kérdező kommentje:
mindketten szuzek vagyunk
2010. dec. 23. 00:04
 3/13 Moszuke ***** válasza:
95%

hát haver... bánj a lánnyal úgy mint ha egy olyan nő lenne akit szeretsz és vágysz rá és akkor nem lehet gond.

nagyjából ennyi.

2010. dec. 23. 00:05
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekünk az első anno, úgy kb. fejenként 3 pohár Martini után sikerült :) Mármint az ellazulás.
2010. dec. 23. 00:07
 5/13 anonim válasza:
16%
úgy tudnád ellazítani,h bölcsen faszrahúzod ; )
2010. dec. 23. 00:08
 6/13 anonim ***** válasza:
60%

Én 15/l és szűz vagyok. Nemsokára eljön az első 2-3 hónapon belül. Igaz kicsit izgulok, de nem leszek feszült, mert nagyon szeretem,és én is ugyanúgy vágyom rá. (Bár ő nem szűz) Az egyetlen dolog amitől feszült lenne, az a kinézetem. "Tetszek neki, vagy mégse? Nem túl nagy a combom? dagadt a fenekem?"

Ha megmondod neki hogy milyen gyönyörű. és magamból indulok ki akkor garantáltan el fog lazulni, vagy legalábbis jobban. Amúgy meg lehet hogy nem fog sikerülni elsőre minden, még meg kell ismernetek egymás testét minden előtt. Először Petting aztán a sex. És csak ha tényleg szeretitek egymást. Ha már a "dolog" előtt láttátok egymást meztelenül és a saját/a másik testét is megismertétek, akkor már nem lesz min feszengeni.

Remélem segítettem.

15/L

2010. dec. 23. 01:30
 7/13 anonim ***** válasza:
feszült lennék* Ja és még egy dolog. Engem kicsit az is zavar, hogy a teljesítményem nem lehet olyan jó mint amit az előttem lévő csajokkal átélt. De nálatok ez nem téma, mert azt mondtad, még szüzek vagytok mindketten.
2010. dec. 23. 01:32
 8/13 anonim ***** válasza:
Hasra fekteted,jól bekened a farkad síkosítóval,benyomod és föl le mozogsz.Először lassan,majd egyre gyorsabban.Mikor meghallod ezt a szájából,hogy-AHAHHH-Kb akkora fog ellazulni.
2010. dec. 23. 03:37
 9/13 A kérdező kommentje:
hasra? nem jobb ha háton fekszik?
2010. dec. 23. 10:29
 10/13 anonim ***** válasza:

Szeresd, pettingelj vele sokat...simogasd, csókolgasd, először csak a nyakát, melleit, vagy ahol szereti. Nálam így elmúlt a félelmem a szextől.

19/l

2010. dec. 23. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!