Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy tudnék könnyebben ellazulni?

Hogy tudnék könnyebben ellazulni?

Figyelt kérdés
sziasztok, 18 éves szűz lány vagyok. Barátommal már egy éve vagyok együtt és már nagyon kívánom. Pettingeltünk már, befér 2 ujja, de a péniszét még nem tudja berakni, mert nekem nagyon fáj. Mit tehetnék hogy bemenjen? Egyébként hamar benedvesedek, evvel semmi gond nincs. :) Válaszaitokat előre is köszönöm.
2011. márc. 25. 12:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Azért fáj mert elérte vele a szűzhártyát. A szűzhártya többféle formájú lehet, van akinek szinte teljesen zárt és kis lyuk vagy lyukak vannak rajta, van akinek szinte csak egy gyűrűszerű képződmény van. Szerintem ők azok akik azt mondják nem is fájt az első. Én elsőbe tartozom, nekem eléggé fájt. Ha fel tudsz izgulni, nedvesedni rendesen, semmi baj nincs, hidd el, csak folyamatosan simizzen, csókoljon, beszéljen hozzád és egy hirtelen mozdulattal meg is lesz a dolog. Akkor picit ne mozduljon, aztán mikor jelzel hogy múlik a fájdalom akkor mehet tovább a móka. :)

Ne izgulj, az első kicsit szar lehet, bár nem mindenkinek, de továbbiakban nagyon jó!

Segítettem, megnyugtattalak? :)

2011. márc. 25. 12:06
 2/4 A kérdező kommentje:
megnyugodtam :D köszönöm ^^
2011. márc. 25. 12:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen. Kellemes együttlétet kívánok! ;)
2011. márc. 26. 10:45
 4/4 csak1csajszi válasza:

Mi a barátommal többször is próbálkoztunk.Nagyon izgultam,nem tudtam magam elengedni.Mi úgy csináltuk,hogy kellően felizgatott,megpróbáltuk..Épp,hogy belém tudott hatolni.Mondtam,hogy hagyjuk.Aztán máskor is csináltuk,akkor már jobban bement,harmadszorra is jobban.Aztán mondtam neki,hogy én leszek most felül.Ráültem,és mintha éreztem volna, hogy elszakad a szűzhártyám. (persze,lehet csak beképzeltem) Aztán akkor sikerült. Próbálj meg ellazulni,esetleg előtte egy lazító masszázs. :) Szerintem te legyél felül,így te tudod irányítani,hogy mennyire hatoljon beléd, ha nem jó,akkor le is tudsz róla szállni..:) De szerintem így a legkönnyebb,nekünk is így sikerült,és egy barátnőmnek is:)

Szóval nem kell rögtön beraknia!Szépen,fokozatosan!:)

Sok szerencsét! ;)

2011. márc. 26. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!