17 éves lány vagyok és nagyon gátlásos, jól jönne pár jó tanács. Mit tegyek, hogy könnyebben felszabaduljak?
Még szűz vagyok és több, mint fél éve van barátom. Orál már volt, de csak az én részemről, bár a barátom is nagyon szeretné, én iszonyúan szégyenlős vagyok és nem merek előtte teljesen levetkőzni, pedig mindig csak dicsérte a testemet, egy rossz szava sem volt, de sajnos a bugyi így is mindig fent maradt. Magam sem tudom miért, de olyan rossz belegondolni, hogy ő mit gondolhat rólam így... szőrtelenítés meg minden, vagy hogy egyáltalán hogy nézhetek ki.
Nagyon gátlásos vagyok ilyen téren, nehezen szabadulok fel és jól jönne pár tanács. Előre is köszönöm!
Lehet hogy hülyének fogtok nézni, de nekem bevált:
amikor egyedül vagy, állj meztelenül a tükör elé, és nézd végig alaposan magad!
ami nem tetszik, azon lehet változtani tornával, a bőrödet is lehet szebbé tenni mindenféle pakolással stbi
és ami tetszik, azt jegyezd meg!
ha szerelmes beléd, Te vagy a legszebb neki!
és kapcsoljátok le a lámpát az elején, és engedd neki, hogy szépen-nagyon lasan levetkőztessen!
vagy kösd be a szemét az első pár alkalommal!
nálunk ezek beváltak, komoylan!
19L(duci lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!