Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátnőm megcsókolt, és én...

A barátnőm megcsókolt, és én elélveztem. Mennyire van ez így rendben? 21/F

Figyelt kérdés

Tehát részletezem.

A külsőm miatt nem volt még barátnőm, sem pedig szexuális kapcsolatom.

Ebben a hónapban sikerült összejönnöm azzal a lánnyal, aki már nagyon régóta tetszik nekem. 18/L (ő is szűz még)

A lényeg, hogy ma délután mikor találkoztunk megcsókolt, és én elélveztem.

Semmi más nem volt csak egy csók. Nem nyúlt oda, meg semmi ilyesmi.

Vasárnap óta nem vertem ki, szóval volt bennem késztetés.

Hozzátenném ez volt az első csókom is.

Mit gondoltok mennyire abnormális ez az egész?

Félek, hogy a korai magömlésem miatt, nem fog úgy alakulni kettőnk közt a dolgok, mint ahogy én azt tervezem.

2014. szept. 26. 20:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#10. válaszoló: Érdekelne, hogy mi a konkrét állásfoglalásod ez ügyben?
2014. szept. 28. 16:26
 12/16 anonim ***** válasza:

Én is szűz vagyok, 19/L, és én kedves 'gesztusnak' venném, ha a pasimat ennyire felizgatná egyetlen csókom. :)

De ahogy már írták, bele fogsz jönni, nem szégyen ez.

2014. szept. 28. 17:33
 13/16 A kérdező kommentje:

Remélem egyszer Te is kiváltasz valakiből ilyen, vagy legalább hasonló reakciót.

:)

Ezen az oldalon névtelenül nem szégyenlem leírni a történteket, természetesen ez névvel már más lenne. :D

2014. szept. 28. 18:57
 14/16 anonim ***** válasza:

Én is így jártam az első csóknál. A csaj észrevette, és elsírta magát, hogy nem hitte volna, hogy ennyire szeretheti őt valaki. Nem gáz, idővel ez is alakul.

30F

2014. okt. 5. 13:16
 15/16 anonim ***** válasza:
40%

Nem gáz, sőt előfordul, mikor verted ki utoljára a csók előtt?

Recskázz rendesen akár naponta, és ne gyórsan, hanem elnyújtva, és mielőtt elsülnél, engedd el a répát. ezt ismételd 4x, majd csak utána hagyd magad elélvezni.

Az iylen gyakorlatokkal tudod elhúzni.

De az első szexnél is majd készülj rá hogy valószínűleg ráélvezel majd a punusra. De ne aggódj, addig nyald ki a nőt, és 10 perc múlva már menni fog a bejutás is.

Ne add fel, csak lazán, és ha elsül hát elsül, majd feláll megint.

Ezen meg ne parázz, a lényeg, hogy ha eljuttok az ágyig, mindenképpen elégítsd ki a lányt! ujjal, nylevvel, kukival, de ne maradjon kielégítetlenül, mert akkor nem fog második esélyt adni. Tapasztalatból mondom.

2014. nov. 20. 22:17
 16/16 anonim válasza:
Én nő vagyok de ha valaki csak ezért nem ad a pasinak második esélyt mert nem elégítette ki rendesen, az nő létére csak annyit is ér.
2020. júl. 13. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!