Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A vedekezesrol lenne szo. A...

GraYFoX kérdése:

A vedekezesrol lenne szo. A baratnommel nem mindig vedekeztunk volt hogy kivettem mielott elelveztem volna. A baratnom nem akar tesztet elvegezni Mert szegyelli. Nagyon aggodom mi a teendo?

Figyelt kérdés
Nem reg vesztettuk el mindketten a szuzessegunket es hat volt amikor gumi nelkul csinaltuk de legtobszor gumival..es mindig kivettem mielott elmentem..a menstruacio ket nappal ezelott kellett volna megjojon de meg nem jott..es idegeskedek..Nagy az eselye hogy terhes lessz?

2014. febr. 11. 18:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Van eselye. Miert nem vedekeztetek?
2014. febr. 11. 18:33
 2/16 A kérdező kommentje:
Eppen nem volt nalam de ez kb 2 alkalommal volt...az esely nagy?amugy sok ismerosom dicsekszik h soha nem hasznalt gumit es semmi nem tortent
2014. febr. 11. 18:34
 3/16 anonim ***** válasza:
Így utólag már csak a tesztre tudod rábeszélni! ha szégyenli, vedd meg te, és legyél vele, amikor megcsinálja. Többet egyelőre nem igazán tehettek.
2014. febr. 11. 18:35
 4/16 A kérdező kommentje:
Hat,megveszem de en inkabb azt szerettem volna tudni h az esely Nagy?
2014. febr. 11. 18:38
 5/16 anonim ***** válasza:
kicsi rá az esély!
2014. febr. 11. 18:40
 6/16 anonim ***** válasza:

"amugy sok ismerosom dicsekszik h soha nem hasznalt gumit es semmi nem tortent"

Ezt már nem tudom kommentálni.

2014. febr. 11. 18:41
 7/16 A kérdező kommentje:
Koszonom..de azt meg megmondanatok hogy ha nem terhes a menszesz késes miért van?lehet a szüzesség elvesztese miatt?
2014. febr. 11. 18:42
 8/16 anonim ***** válasza:

Igen, lehet a szüzesség elvesztése miatt is. Ilyenkor olyan hormonok szabadulnak fel, amik eddig ismeretlenek voltak, ezek a ciklust bezavarhatják.

Ahogy a terhességtől való félelem okozta stressz is.

2014. febr. 11. 18:45
 9/16 anonim ***** válasza:
Es akkor mi van, ha az ismeroseid dicsekednek? A nemi elet felelosseggel jar es tudast igenyel, ha ezek nincsenek meg, inkabb varj, amig felnosz.
2014. febr. 11. 18:46
 10/16 A kérdező kommentje:
Teljesen eggyetertek veled mostmár enis rájöttem hogy ez komoly dolog.. Eddig nem igazán zavartattam magam.
2014. febr. 11. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!