Nem lesz baj a későbbiekben? Én vettem el a párom szüzességét és félek, hogy mást is ki akar később "próbálni". Vélemény? 18/L
Ismerős... Tudod, annyira beszéltem magamnak, hogy 10 év utan végül én csaltam meg, és hagytam ott... Azt mondta (28 évesen), hogy jó volt velem annyira, hogy ne gondoljon arra, milyen lehet mással, de én tönkretettem mindent... Nem tudok érdemben válaszolni, de vhol megértem a félelmed...
25L
Csak ezért nem hiszem,hogy megcsal, ha olyan karakter. Ez ember függő, nem a jelenségé, tehát nem azért fog félrelépni, mert mást is ki akar próbálni, hanem mert olyan a srác.
Az megint másik kérdés, hogy ha agyon parázod a kérdést, akkor bizony önbeteljesitő jóslat lehet.
3-as
A szerelem elmúlik és egy férfiben mindig megfordul a gondolat. Aztán vagy megteszi titokban vagy szakítanak. Nagyon kevesen bírnák ki életük végéig.
Elég egy hullámvölgy a kapcsolatban és kész is.
Bár nekem voltak szűz barátaim, de soha nem gondoltam arra, hogy azért hagyna el, mert nem vagyok elég jó.
Azért inkább mert nem passzolunk össze. De hát ilyen tapasztalt emberekkel is előfordul.
Az ilyen gondolatok önbizalom hiányból fakadnak. Görcsösen ragaszkodsz valamihez. Pedig nekem az életbeli tapasztalatom, hogy minél görcsösebben akarsz valamit annál jobban kicsúszik minden a kezedből.
A párkapcsolatokkal is így vagyok, ha valami nem működik akkor megbeszéljük, hogyan tovább. Ha nagyon nem működik akkor elengedem.
utolsó, hány szűz sráccal voltál már?
egyiknél se volt gond ebből?
2-vel.
Egyiknél sem volt ilyen gond. A második mivel elég távolt állt egy média adonisztól ezért idővel súlyos önbizalomhiányba szenvedett. És bebeszélte magának, hogy nem elég jó pasi hozzám. Hiába bizonygattam, hogy szeretem, ő egyre bizalmatlanabb és ellenségesebb lett velem.
Kérdező alakíts ki olyan nyíltságot, hogy majd adott esetben a tudtoddal dugjon meg mást. Ez most tudom, hogy csúnyán hangzik de ezzel járnál a legjobban.
(Persze biztos most hülyének nézel és 20 év múlva meg nem fogunk beszélni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!