Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem lesz baj a későbbiekben?...

Nem lesz baj a későbbiekben? Én vettem el a párom szüzességét és félek, hogy mást is ki akar később "próbálni". Vélemény? 18/L

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem, boldogok vagyunk, minden működik, de ettől félek. Vannak itt olyan párok, akik hasonló cipőben járnak? :)
2014. jan. 8. 08:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Aki azt mondja, hogy a szerelem nem múlik el, annak az embernek még nincs 20 éves kapcsolata. A szerelem elmúlik és átalakul szeretetté, ragaszkodássá, kölcsönös tiszteletté.

A szerelem arra jó, hogy összehozzon embereket.

A 9-esnek van igaza.

Nyíltnak, nyitottnak kell lenni, hogy ha oda kerül a sor akkor tudjatok kompromisszumot kötni és ne csaljon meg a hátad mögött.

A nők meg ne beszéljenek arról, hogy a férfiak hogyan éreznek gondolnak, mert a férfit nem mindig a józan esze irányítja, nem úgy mint a nőket.

2014. jan. 8. 09:27
 12/22 anonim ***** válasza:
Hat éve vagyunk együtt a párommal, és mindketten szüzek voltunk, mikor összejöttünk. Nálunk én voltam/vagyok inkább az az alkat, aki félrelépésre hajlamos, de bármi volt, MINDENT megbeszéltünk, és nem csaltam meg. Mindig vannak hullámvölgyek, de ha maximálisan őszinték vagytok egymással, szerintem nem lesz gáz belőle.:) 25/L
2014. jan. 8. 09:27
 13/22 anonim ***** válasza:
88%
25 éves tapasztalat van a hátam kögött. A szerelem nem múlik el, ha életben tartjuk. :)
2014. jan. 8. 09:38
 14/22 SevN válasza:

Kedves Kérdező!

Megnyugtatlak, lesz baj :) (tapasztalat)

Üdv,

SevN

2014. jan. 8. 09:51
 15/22 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, hogy milyen a párod személyisége és mennyire vagytok lelkileg is összhangban egymással. Mi 14 éve vagyunk együtt a feleségemmel, ő volt az első és még nem jutott eszembe, hogy megcsaljam.
2014. jan. 8. 10:12
 16/22 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

hát mi már beszéltünk erről, de még frissnek mondható kapcsolatról van szó, új neki a dolog, persze, hogy azt mondja hogy nem fog megcsalni... túlaggódom a dolgot, tudom, csak kiváncsi voltam :)

ha odakerülne a dolog se hiszem hogy tudnék olyan nyílt lenni, hogy màssal feküdjön le emiatt..

2014. jan. 8. 10:16
 17/22 anonim ***** válasza:

Friss kapcsolat és már ezen aggódsz??Akkor majd,ha gyereked lesz,és lemegy a pincébe ráesik az a nagy káposztás kő,akkor hogy lesz??(Klasszikus mese, ami nálad valóság)

Amúgy vigyázz rá,hogy a zacskó mindig üres legyen, és nem csal meg.

2014. jan. 8. 10:22
 18/22 A kérdező kommentje:
4 hónapos :) de az említett problémához képest friss..
2014. jan. 8. 10:24
 19/22 anonim ***** válasza:

En ket evig voltam egyutt a parommal, minden tokeletes volt nagyon szerettuk egymast de az utobbi idobe egy kisebb hullamvolgybe kerultunk es az lett a vege, hogy megcsalt. Nekem is egyszer ketszer megfordult a fejembe, hogy milyen lenne mas lannyal (egymasnak mi voltunk az elsok) de mindig eszembejutott, hogy hee, engem var otthon egy lany akit nagyon szeretek es nem lennek kepes ezt tenni vele. Nem akarok nagykepu lenne, de valszeg sosem fog olyan fiut talalni mint en voltam neki, de hat kellett neki elrontani az egeszet.

Amugy ez egy eleg rossz sztereotipia, hogy a pasik azok akik felrelepnek, megcsalnak. Pedig a lanyok ezt sokkal tobbet teszik es mar nevuk is van (ri.banc).

Tapasztalatbol mondom, hogy a normalis fiuk azok ragaszkodok. Ha sikerul egy lanyban teljes mertekben megbizunk akkor azt sosem akarjuk elvesziteni esetleg megbantani. Barati korombe egy kisebb intervallumban mindegyikunket megcsalt a baratnonk, pedig nekunk millio alkalmunk volt, hogy felrelepjunk de sosem tettuk mert mi igazan szerettuk a baratnonket.

Szoval kedves kerdezo, ha kifogtal egy normalis pasit, akkor ne felj attol, hogy megfog csalni. Persze megfog fordulni a fejebe, de nem fogja megtenni. Hamarabb fogod te ott megcsalni, megha nem is tudod most elkepzelni magadrol, de lehet majd elkap egy gyenge pillanat, hogy jaj en masnak nem is tetszek, mar tobb mint x eve egyutt vagyunk esetleg egy kisebb hullamvolgybe kerultok es egybol megfog tortenni.

2014. jan. 8. 10:29
 20/22 A kérdező kommentje:
lehet hogy általánosításban illik a leírásod a nőkre, de snnak is oka van, hogy félrelépnek, nem feltétlenül a jobb pasi, jobb kocsi, több pénz az oka, hanem hogy nem érzi hogy szeretik :) visszajelzést akarnak kapni :-)
2014. jan. 8. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!