Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A vedekezesrol lenne szo. A...

GraYFoX kérdése:

A vedekezesrol lenne szo. A baratnommel nem mindig vedekeztunk volt hogy kivettem mielott elelveztem volna. A baratnom nem akar tesztet elvegezni Mert szegyelli. Nagyon aggodom mi a teendo?

Figyelt kérdés
Nem reg vesztettuk el mindketten a szuzessegunket es hat volt amikor gumi nelkul csinaltuk de legtobszor gumival..es mindig kivettem mielott elmentem..a menstruacio ket nappal ezelott kellett volna megjojon de meg nem jott..es idegeskedek..Nagy az eselye hogy terhes lessz?

2014. febr. 11. 18:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

szegyenli a tesztet? a gyerek miatt akkor nyilvan nem fog szegyenkezni, ugy?

gyerekek, esszel kell csinalni... hasznald a nemiszerved ahanyszor csak tudod es alkalmad adodik ra, de ne felelotlenul. ehh... miert nem tanitjak az iskolaban? miert nem tanitja meg a szulo? miert tabu a nemi elet es a vedekezes meg mindig?

2014. febr. 11. 18:49
 12/16 A kérdező kommentje:
Enis szerettem volna ha valaki elmagyarazza hogy vigyázz mert...de senki nem készített fel.
2014. febr. 11. 18:52
 13/16 anonim ***** válasza:

tudom, utolag konnyu beszelni. de ha nem tudsz valamit, akkor utanajarsz, nem? ott az internet, google, barmi, minden. rengeteg tananyag van es nem csak p*rno :)

na de legalabb most mar tudod, hogy legkozelebb ovatosabbnak kell lenni.

kivanom, hogy legyen szerencsetek es ne essen teherbe a lany.

2014. febr. 11. 18:54
 14/16 A kérdező kommentje:
Rendben ...köszönöm (köszönjük) a válaszokat es minél hamarabb el készítjük a tesztet...es bízzunk a legjobbakban.
2014. febr. 11. 18:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Szuleidet miert nem kerdezted meg a nemi eletrol? Talan abban is kaptal volna tanacsot, hogy ne kapkodd el...
2014. febr. 11. 19:09
 16/16 anonim ***** válasza:

Éppen nincs nálad óvszer.

Igen, velem is előfordult, hát olyankor picit elő kell venni a fantáziát és másféleképp örömet okozni egymásnak!

A megszakításos módszer nem védekezés, hanem orosz rulett!

A szüzesség elvesztésekor nem szabadulnak új hormonok, de tényleg azt szokták mondani, hogy olyankor hajlamos késni a menstruáció.

2014. febr. 11. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!