A vedekezesrol lenne szo. A baratnommel nem mindig vedekeztunk volt hogy kivettem mielott elelveztem volna. A baratnom nem akar tesztet elvegezni Mert szegyelli. Nagyon aggodom mi a teendo?
szegyenli a tesztet? a gyerek miatt akkor nyilvan nem fog szegyenkezni, ugy?
gyerekek, esszel kell csinalni... hasznald a nemiszerved ahanyszor csak tudod es alkalmad adodik ra, de ne felelotlenul. ehh... miert nem tanitjak az iskolaban? miert nem tanitja meg a szulo? miert tabu a nemi elet es a vedekezes meg mindig?
tudom, utolag konnyu beszelni. de ha nem tudsz valamit, akkor utanajarsz, nem? ott az internet, google, barmi, minden. rengeteg tananyag van es nem csak p*rno :)
na de legalabb most mar tudod, hogy legkozelebb ovatosabbnak kell lenni.
kivanom, hogy legyen szerencsetek es ne essen teherbe a lany.
Éppen nincs nálad óvszer.
Igen, velem is előfordult, hát olyankor picit elő kell venni a fantáziát és másféleképp örömet okozni egymásnak!
A megszakításos módszer nem védekezés, hanem orosz rulett!
A szüzesség elvesztésekor nem szabadulnak új hormonok, de tényleg azt szokták mondani, hogy olyankor hajlamos késni a menstruáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!