Először voltam lánnyal és nagyon hamar elélveztem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, és pár nappal ezelőtt voltam egy lánnyal és alig birtam 2 percet. Gumi is volt rajtam pedig, előtte 2-3 órával pedig ki is vertem.2013. szept. 24. 20:42
1/9 anonim válasza:
Végezz koncentrációs gyakorlatokat.
2/9 anonim válasza:
Gyakorolj tobbet magaddal aztan meg a csajjal is. De amugy nem baj elso alkalomnal ez termeszetes szerintem
15/L
3/9 anonim válasza:
Gyakoroljatok, gyakoroljatok, gyakoroljatok!
4/9 anonim válasza:
kezdj bele egy következő menetbe!!!
5/9 anonim válasza:
gyakorold a visszatartást, szexelj sokat...hát ennyi :D
6/9 anonim válasza:
Ne spilázz rajta sokat, gyakorlat teszi a mestert.
8/9 anonim válasza:
Hogy lenne már ez természetes te agyhalott második?? Ezért kellene felkészülni és kortól függetlenül de éretten szexelni!
9/9 anonim válasza:
Felejtsük már el ezt a ki kell verni sex előtt az tovább bírod baromságot.
Tudod mit csinálj?
Találkozz vele akkor amikor van hely mondjuk félnapra.
Kezdjetek hozzá, és meg ne álljatok 3-4-5 menetig.
ilyen 1órás légyottok, engem nem elégített ki 16 évesen, de embere válogatja:D
16évesen ennyit bírni kéne.
Sex közben pedig enyhe kontrollt ajánlok, lassan,ütemesen. Ha gyorsítasz sose túl sokáig, mert elmész mint a hajnali gyors előttem reggel-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!